Comuna Lopătari, izolată rutier. Nu se mai trece dintr-o parte în alta

La Lopătari e cea mai gravă situație din jud. Buzău.

Apa umflată a Slănicului a mușcat din mal până a înghițit cu totul drumul județean.

Conform informațiilor din teren în două locuri – o dată la ieșire din Mânzălești și a doua oară la intrare în Lopătari – DJ203K s-a prăbușit în râu.

„Se lucrează și la această oră, utilajele sunt pe teren pentru a se înființa drumuri noi prin grădinile oamenilor. O ruptură este la începutul muntelui de sare dinspre Mănzălești și una la sfârșitul muntelui, la Lopătari, la intersecția cu drumul spre Meledic”, ne-a declarat Valeriu Beșliu, primarul din Mânzălești.

Scopul este de a se crea ambulanței posibilitatea de a accede către Lopătari, în caz că vor fi localnici care necesită ajutor medical. Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Comuna Lopătari, izolată rutier. Nu se mai trece dintr-o parte în alta

  • Bună dimineața!
    Noi am trecut ieri pe acest drum. Suntem situați în satul Budesti,la 8,5 km de Lopatari,spre Lacul Mocearu.Aici sunt situate 3 pensiuni.Drumul spre noi este f.f.prost.Turistii ajung f.f.greu,cu toate ca ar veni la noi in fiecare weekend.Nu există șanțuri care să permită apei să se scurgă,tot timpul sunt pietre mai mari sau mai mici care cad.Camioanele cu bușteni trec din direcția Terca sau Plaiu Nucului cu o viteză de off road….Păcat de aceste locuri,binecuvântate de Dumnezeu,de o frumusețe ireală. Nimănui nu-i pasă!Veniti,vă rog,în zonă, ca să vă convingeri!
    Administrator Cristiana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.