Cristoiu, în emisiune cu Toma. „Mi se pare normal”

„Mi se pare normal”. E concluzia trasă de jurnalistul Ion Cristoiu după emisiunea cu Toma în care s-a vorbit și de referendumul unirii Buzău – Țintești.

Cristoiu, în emisiune: „Am înțeles din ce spuneți dvs. că acest referendum, de la Buzău, e util, poate chiar vital, pentru România. O să fim cu toții atenți la ce se va întâmpla la Buzău pe 26 septembrie. Ar putea fi un model aplicabil la nivelul întregii țări”

Toma l-a convins pe Cristoiu cu argumente locale („orașul Buzăul nu mai are teren disponibil pentru dezvoltare”), dar și naționale („România cheltuie enorm, plătind personalul primăriilor din rural cu doar 400 de angajați, din care jumătate sunt plecați în străinătate”).

Toma: „România cheltuie anual 5-6 miliarde degeaba cu funcționarea acestor primării. Nu se alocă o asemenea sumă, într-un an, pentru realizarea de autostrăzi”

Cristoiu s-a mirat să afle că tocmai liberalii de la Buzău se opun unirii: „E ciudat, ăsta e un proiect de natură liberală. Vorbiți, domnule Toma, cu Câțu sau cu Orban să le spună și celor de la Buzău”

Întreaga emisiune, în care Toma – pe lângă alipirea comunelor mici la orașe și comunele mai mari – a mai propus două proiecte importante pentru România (1. trasee distincte pentru apa de ploaie și apa menajeră 2. finanțarea înființării în orașe de parcuri la suprafață și de parcări în subteran) poate fi vizionată AICI.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Cristoiu, în emisiune cu Toma. „Mi se pare normal”

 • Normal, maestrul Cristoiu cunoaște Buzăul că în palmă. Trece prin Buzău când merge la Găești sau unde merge dumnealui. Străbate Unirii de la un cap la altul. Are dreptul la opinie avizată, mai ales dacă este favorabilă. Salvarea României este in mâna noastră. Amănuntele sunt neimportante. Dacă zice și maestrul galinaceelor mamifere….

  Răspunde
 • Buzoieni. Vi se pregătește ceva. Eu am să votez NU

  Răspunde
 • Am spus și voi spune : UN OM CA DL.PRIMAR TOMA DIN BUZĂU AR FI UN BUN PREMIER AL ROMÂNIEI.ÎN 4 ANI ROMÂNIA AR ÎNFLORI INTERN ȘI EXTERN.

  Răspunde
 • Stați liniștiți, trece referendumul când o face găina pui vii… Cristoiu știe mai bine…

  Răspunde
 • Valentin Ghe, daca te duci sa votezi NU, e ca si cum votezi DA, ca ajuti sa se atinga pragul de prezenta necesar ca sa treaca referendumul. Un om cu IQ peste 70 isi da seama ca trebuie sa nu voteze deloc daca e impotriva ideii.

  Răspunde
 • Domnule Tereacă, „maestrul” este tot pe partea cu „băieții „!! Nu știți că de regulă prestează pe la Antena 3 ? L-ați auzit vorbind vreodată urât de „dușmanul poporului” – tătucul Livișor ! Așa că, doar nu vă așteptați să critice proiectele mărețe, mai ales că, așa cum bine spunea cineva, cunoaște foarte bine Buzăul, dar mai ales Pogonele și Odaia Banului !!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.