Cum s-au finalizat negocierile. Anunțul primarului

Primarul a răspuns în această seară întrebării reporterului buzoienii.ro.

„Nu, din păcate, nu m-am înțeles cu proprietarul Bazinului Olimpic. Oferta care ni s-a făcut de cumpărare sau de închiriere depășește posibilitățile noastre. În plus, și din punct de vedere juridic, lucrurile erau destul de complicate”, a anunțat Toma.

În schimb, primarul susține că realizarea unui bazin acoperit la Buzău este pe lista sa de priorități și că buzoienii ar putea primi o veste bună săptămânile următoare.

„Pot să vă spun că există un interes din partea Băncii Mondiale. Au ei un program de finanțare a celor mai importante proiecte pentru comunitățile locale. Am depus și noi, de la Buzău, opt proiecte, din care unul vizează construirea unui bazin acoperit, cu toate facilitățile. Mâine sau poimâine veți afla mai multe, veți primi și voi de la presă un document în acest sens. Inclusiv CJ Buzău a depus proiecte importante pentru comunitate”, a anunțat astă seară edilul-șef.

Primarul a mai scăpat către presă informația că pentru a fi ales, proiectul bazinului de la Buzău va trebui votat de către localnici pe un site dedicat. Vom reveni cu informații zilele următoare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-au dat la toate clasele din mun. Buzău și la multe din județ CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Cum s-au finalizat negocierile. Anunțul primarului

 • Numai la Buzău se poate întâmpla asa ceva. Aveam ditamai patinoarul, dar a trebuit sa facă primarul, altul, cu caracter temporar, sub geamul primăriei. Acum și cu bazinul, povestea e trasă la indigo. Chiar nu i se poate face actualului proprietar o ofertă pe care sa nu o poată refuza? Nu în stil mafiot, ca nu mai putem vorbi de asa ceva la Buzău, dar ceva metode s-ar găsi, numai sa se vrea…

 • Uitam asa repede cine este actualul proprietar al acestui bazin și cum l-a obținut ? Trăiască justiția română , in special cea buzoiana !

 • Lepădatu, sudorul, face pretenții.
  Faceți domnule Primar ceva modern de la cap la coadă.
  Lăsați afacerile neprofitabile și foarte îndoielnice.

 • 1. Poliția, Parchetul, Prefectura, SRI, plătiți de cetățeni să apere avutul public, au fost spectatori-complice la marele jaf național. Când au fost construite acele bunuri comune, contribuabilii îndurau frigul, întreruperea curentului și căldurii, raționalizarea alimentelor de bază, lucrul uneori inclusiv duminica.
  2. Dl. „Incognito” și alții probabil vor fi lipsit de pe planetă în acele vremi de cred acum că ar trebui să i se ofere ciudatului „proprietar” luna de pe cer ca să ne luăm înapoi ce este al nostru. Să fie sănătoși, că au nevoie!
  3. Pentru un oraș civilizat este nevoie de un bazin și de un patinoar. În Germania nici o școală nu primește aviz de funcționare dacă nu are bazin de înot!

 • Patinoarul a fost inviat de Bosco,ar fi frumos sa faca si Toma acelasi lucru cu Bazinul Olimpic…

 • Pe ce bani a fost înviat patinoarul de Bosco domnule Costel? Ai omis sa ne spui. Și …surpriza…nu cumva a fost înviat tot prin intermediul unui Lepădat? Ia ghici ?

 • George, patinoarul a fost facut pe bani privati. Primaria s-a asociat cu elcargid, acestia au facut investitia, iar Primaria nu participa la pierderile asocierii ci doar la profit. Este un contract foarte avantajos pentru Primarie si buzoieni, insa din pacate actuala administratie incearca falimentarea asocierii prin inchirierea patinoarului mobil de pe Piata Daciei.
  Urat…..

 • O oferta de nerefuzat ar putea sa.i faca lui Lepadatu parchetul sau DNA

 • Pt. Dorel. Ce mai afacere a făcut dl Chiru de la Elcar Gid! Primea între 6 și 8 miliarde pe an plocon de la Primăria Buzău – cică bilete pentru elevi. Mare afacere, mare om de afaceri. Așa oricare dintre noi devine peste noapte mare om de afaceri – în orice – daca Primăria Buzău sau altcineva îi cumpără marfa. Ca să nu mai vorbim de faptul că terenul era al primăriei, iar afaceristul nu si-a indeplinit obligatiile de investiții din contract conform Curtii de Conturi.

 • Se pare ca unii fosti primari au inceput sa isi faca ceva campanie pe aici. Sa stea linistiti – nu-i mai voteaza nici naiba, la cate n-au facut in cei 20 de ani! Mie, mi-ar fi rusine si sa ies din casa daca as fi in locul lor! Dar poate asa am fost eu educat! Respect pentru cetatenii acestui oras!

 • De ce sa nu o spunem pe aia dreapta. Bazinul si patinuarul sunt lucruri inutile pentru buzoieni. Si se vede asta pentru ca nu exista cerere pentru ele, acele locatii au fost sustinute doar din banii publici.
  Si distribuiau o mana de amarate de bilete gratuite la cativa elevi si uite asa faceau profitul gras de milioane din bani publici, ca din bani privati nu venea nimeni sa plateasca bilet sa intre la patinoar sau la bazin.
  Daca exista cerere pentru ele si erau utile pentru buzoieni se sustineau fara bani publici, doar din biletele de intrare. Din moment ce nu face asta, e clar ca primaria va investi degeaba bani in astfel de proiecte, doar ca sa stea parasite si cu niste bugetari de lux in ele sa le “administreze”, pana le va privatiza si pe astea noi la niste baieti de partid pe 2 lei, ca si pe alea vechi, ca si bazinul vechi a fost tot proprietate de stat si s-a privatizat catre Lepadatu pe mai putini bani decat o Dacie 1300 printr-o ilegalitate.

 • In Brasov, e clar ca nu este Buzau, sunt vreo 4-5 piscine olimpice, fara a mai lua in calcul si Aqua Parcul
  E nevoie de un bazin olimpic la Buzau, cel putin unul.

 • Domnul Tilly nu a prea înțeles sensul postării mele. Probabil ca dansul lipsește de pe planetă în aceste momente. Sau poate ca era elevul de serviciu și a fost trimis sa ude buretele, de aceea nu a fost atent la ce se discuta…. Asta ca să n-o mai dăm de gard!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.