Toma, surprins cu Ponta în primărie. Iată cine a făcut poza

A făcut ceva tapaj pe facebook fotografia și comentariul deputatului Adrian Mocanu (ALDE):

Surprize, surprize… Cu cine își negociază Toma Constantin viitorul politic… astăzi? Pare a fi Victor Ponta colegul de fotografie al primarului Buzăului, așa cum reiese din fotografia primită de la un susținător din Primărie” – a scris Adrian Mocanu.

În această seară, primarul C-tin Toma a oferit explicația întâlnirii cu Victor Ponta.

Iar „susținătorul din Primărie” – ca să-l cităm pe Mocanu jr. – care a făcut poza este consilierul local Silviu Roșioru, aliatul politic al lui Adrian Mocanu.

„Am auzit și eu că s-au făcut unele comentarii. Adevărul este că ieri dimineață, în timp ce eram la birou, m-am trezit cu un telefon de la Victor Ponta. Mi-a spus că e în trecere prin Buzău și că ar vrea să treacă pe mine. Ce puteam să zic, că nu-l primesc ? L-am primit bineînțeles, e fostul prim-ministru al României. A mai venit la mine la birou și anul trecut. Am avut și atunci, dar și acum, o discuție interesantă, e un băiat deștept, care știe multe. M-a întrebat ce mai fac, ce proiecte mai am la primărie, dacă mă poate ajuta cu ceva. La plecare mă aștepta jos, probabil i-a spus cineva, Silviu Roșioru. Care ne-a făcut poza. Dar ca să nu se mai facă speculații, o să le spun celor care bagă bățul prin gard și caută motive de scandal, că nu o să plec de la PSD. Pot fi prieten cu Ponta, și sunt onorat de asta, fără să trec la Pro România”, a spus Toma în această seară.

Primarul a adăugat – spre dezamăgirea celor care și-ar fi dorit să strice relația cu Marcel Ciolacu (șeful PSD Buzău) – că înainte de a se consuma întâlnirea l-a informat pe Ciolacu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-au dat la toate clasele din mun. Buzău și la multe din județ CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

7 comentarii la „Toma, surprins cu Ponta în primărie. Iată cine a făcut poza

  • Daca scapa DRAGNEA , Toma nu e bine !

  • Mocanelul nu știe ce să mai facă! Joacă murdar că de fiecare dată. De fapt nu este decât un ignorant oportunist care habar nu are pe ce lume este. L-a făcut tac-su deputat și…

  • Tomitźă nu trebuie sa pleci tu ,vă vor da afară de la centru,pe listă este Ciolacu și Tudose apoi urmați voi,se face curățenie , ai trecut linia roșie !Noi nu uităm !Succes;)!

  • N-are nimic, Burebista! Daca o fi asa cum spui matale, atunci si Toma si Ciolacu, chiar si Tudose vor intari rândurile Pro Romania! Vorbim la anul!

  • După felul cum funcționează administrația locală după deșertul ultimilor 20 de ani, Toma va putea continua inclusiv ca independent pentru că votul majorității zdravene la cap contează și nu voința sau ne voința unora și altora. Am învățat lecția. Nu ne vom mai lăsa înșelați de alți aventurieri. Spor la treabă, Tomiță!

  • Gerula după ce vor fi dați afară își vor da seama cine sunt ei cu adevarat si cât de mici sunt,acum au trăirile lui Bârla si Boscodeală, istoria se repeta!Sunt de o săptămână în Buzău și nimic schimbat , majoritatea străzilor sunt cu gropi , singura mai răsărita este calea eroilor…atat se vede…la impozite se sta la rând cu orele…merge bine!

  • O simpla intrebare ,daca l-a informat pe Ciolacu,pe noi buzoienii de rand nu putea sa ne informeze ? A trebuit ca ”infiltraul” Rosioru sa fie informat de ”tradatorul” din Primarie ca are loc ”vizita prieteneasca” ? Nu-l agreez pe Mocanu,dar oricare adversar politic s-ar fifolosit de acest moment.Daca nu era nimic compromitator in aceasta vizita ,o strangere de mana insotita de cateva cuvinte,IN FATA PRESEI LOCALE nu va aducea puncte multe ? Tineti minte Dl Toma ,pesedistii din nucleul dur,aia care ar iesii la vot si pe vremea asta cainoasa NU IUBESC TRADATORII si pe prietenii lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.