De mult n-a mai avut Buzăul așa ceva! Felicitări!

2018 este cu siguranță cel mai bun an pentru sportul buzoian din ultimele câteva decenii.

E anul în care au confirmat prin rezultate la nivel național și internațional doi tineri sportivi buzoieni: Marina Baboi la atletism și Ovidiu Ionescu la tenis de masă.

Ei au fost vedetele merituoase ale galei organizate aseară de clubul SCM Gloria Buzău (felicitări pentru idee și execuție!).

Pentru că le-a fost greu să-i departajeze, organizatorii au recurs la o variantă de compromis. Au acordat două locuri 1. Unul la fete, pentru Marina, și unul la băieți, pentru Ovidiu.

Aceștia au fost aplaudați îndelung de asistență și au promis că vor încerca și în 2019 să câștige medalii și faimă pentru Buzău.

Printre sportivii de la CSM Gloria Buzău apreciați aseară au fost și cei de la sporturile de echipă.

În primul rând Ilyna Dziana de la handbal fete (o superjucătoare ajunsă printr-o întâmplare fericită la Buzău), George Curcan de la echipa de rugby și Ciprian Petre de la fotbal.

2018 a fost de asemenea anul SCM Gloria Buzău, club cu trei promovări concomitente – la handbal fete și rugby în prima ligă, iar la fotbal în a treia.

Ei n-au fost premiați aseară, dar merită toată aprecierea iubitorilor sportului din Buzău.

E vorba în primul rând de primarul C-tin Toma, care a avut ideea înființării clubului și mai apoi i-a asigurat fondurile necesare, și apoi de Cristi Ceaușel, cel care a strâns oamenii la club (antrenori, jucători, personal administrativ).

Cu mai multe materiale de presă despre evenimentul de aseară vom reveni în zilele următoare.

Deocamdată, inserăm mai jos o galerie foto de la eveniment.

loading...

Un comentariu la „De mult n-a mai avut Buzăul așa ceva! Felicitări!

  • Felicitari organizatorilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.