DSP Buzău a anunțat azi al treilea medic ORL-ist infectat!

După medicii de 42 și 31 de ani (cazuri de săptămâna trecută), DSP Buzău a anunțat azi că încă un doctor de pe secția ORL a fost confirmat cu test pozitiv la C-19.

E vorba de doamna doctor de 54 de ani (cazul 161 la Buzău) care a mers la București pentru că se simțea rău (alte probleme medicale).

Acolo i s-a făcut testul de coronavirus care i-a ieșit pozitiv (după ce alte două făcute la Buzău au fost negative!). Femeia e acum internată la spitalul Victor Babeș la București.

De notat că și soțul dânsei, medic obstetrică-ginecologie la Rm. Sărat a fost depistat ieri pozitiv.

ANUNȚ: În condițiile în care secția ORL a rămas cu un singur medic de specialitate s-a decis ca acesta să nu mai facă gărzi. Va veni la program normal la spital (pentru consultații), iar în caz de urgență va fi chemat telefonic de acasă.

DSP a anunțat un al doilea caz al zilei cu un cadru medical infectat. E vorba de o femeie de 55 ani, care lucra pe Secția Medicală a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Simptomatică, femeia a fost internată la Boli Infecțioase (cazul 162 la Buzău).

Plus două cazuri din afara sistemului medical

CAZUL 163 – pacient sex masculin, 53 ani, simptomatic, internat la Spitalul
Județean de Urgență Buzău – Unitatea de Primiri Urgențe (izolat).

CAZUL 164 – pacient sex masculin, 64 ani, simptomatic, internat la Spitalul
Județean de Urgență Buzău – Secția Pneumoftiziologie (izolat).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.