La ce i-a dus mintea pe unii la talciocul din Buzău. Plângere cetățean

Plângerea a fost făcută de un cetățean pe site-ul de sesizări al primarului buzaucityreport.ro.

„Am cumpărat un radio și am vrut să îl probez. Am fost la locul unde sunt prize. Acolo, ce să vezi! Toate prizele aveau prelungitoare în ele. Duceau la alte tarabe care cereau 1 leu pentru probă! Am scos din priză un stecher și imediat a apărut un tip care s-a înfuriat că nu îi mai țipă lui boxele care se auzeau în tot târgul”.

Cetățeanul a postat și o rugăminte către administrația talciocului:

„Rog ca prizele de probă să rămână libere – fără monopol. Iar cei care au boxe la vânzare să nu le mai țină la maximum să îl auzi pe Florin Ciorbă cum țipă de foame!”


„Mie nu prea îmi vine să cred așa ceva. Eu n-am auzit să nu fie prize libere. Am dat totuși dispoziție angajaților noștri să verifice acest aspect. Dacă cumva se mai întâmplă, îi rog pe clienții noștri să nu plătească și să-i anunțe imediat pe salariații noștri de la poartă ori pe domnii de la Poliția Locală” – Daniel August, director SC Piețe, Târguri și Oboare

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „La ce i-a dus mintea pe unii la talciocul din Buzău. Plângere cetățean

  • numai tigani si romani tiganizati acolo… ce sa ceri…

  • de ce nu le interziceti sa mai puna muzica deia tiganeasca de milogeala de foame,de cand o auzi ti se rascoleste ficatii ,sa mai termine cu muzica aia mizerabila de manele de foame…..

  • De ce nu închideți aceast talcioc, se face numai evaziune și se vând produse contrafăcute, ne complacem in aceasta prostie de atâția ani. Chiar nu vedeți ce este acolo. Este o rușine pentru aceasta comunitate, cum vreți să mai progresăm fraților ? Cei cu putere de decizie ar trebui să vadă cum se desfășoară sau macar cum arată un astfel de târg în Franța, Italia chiar și în Grecia. CIVILIZATIE !!!

  • Talciocul este bun pt. oameni cu venituri mici. In multe orase exista si functioneaza. Poate un pic mai multa politie si jandarmerie sa supravegheze nu ar strica.In alte orase care nu au ii vezi pe strazi cum isi etaleaza vechiturile. O bila alba pt. Don Primarele.

  • Doar vorbe ,organele nu văd sau se face că nu văd tiganiada osa contribuie la talciocul din BUZAU

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.