Mai frumoase! Au și sigla orașului!


Câțiva cititori ne-au sesizat asupra faptului că în mai multe zone din Buzău au apărut plăcuțe noi cu denumirea străzilor.

Două astfel de plăcuțe au fost fotografiate pe Aleea Sporturilor și pe strada Baladei din cartierul Dorobanți I (strada cu Biserica Sf. Nicolae).

Noile plăcuțe – de mai multe modele – sunt mai frumoase și conțin inclusiv logo-ul orașului „Buzău – oraș deschis”.

„Da, sunt făcute la noi la Urbis de doamna pictor Mariana Lafargue  și echipa dânsei. Deocamdată am pus noile plăcuțe pe acolo pe unde am demarat operațiuni de modernizare a străzilor prin Dorobanți II, Dorobanți I și Broșteni. Până la sfârșitul anului sperăm să punem plăcuțe noi în tot orașul”, ne-a declarat azi Silviu Nicoară, director Urbis Serv.

E de remarcat și faptul că municipalitatea a demarat în acest an și o campanie de botezare a străzilor fără nume – destul de  multe atât prin cartierele Buzăului, cât și la periferie.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

loading...

7 comentarii la „Mai frumoase! Au și sigla orașului!

  • Zvonurile spun ca in realitate sunt facute de o entitate privata ce e legata ombilical de oamenii din jurul primarului si cumparate din bani publici la un pret de cateva ori mai mare decat un semn asemanator comandat pe piata libera de la o firma cu vechime in fabricarea de astfel de obiecte.

    Răspunde
  • În Dorobanţi I au apărut plăcuţe cu nume de străzi pe toate aleile dintre blocuri. Se va modifica şi adresa de la cadastru, implicit cea din cartea de identitate?

    Răspunde
  • Mai bine puneau poza cu Toma la inceputul cu denumirea strazii.Sa se sature…de grandomanie..

    Răspunde
  • Ce folos daca Buzău este oras al infracționalității!
    Vorba lui Dan Raspopa …..

    Răspunde
  • Paduraru Ion, da, Consiliul Local Buzau a aprobat in bataie de joc denumirea si redenumirea de strazi si alei dintre blocuri in luna Iulie in special in cartierele Brosteni, Dorobanti1, Dorobanti2.
    Cei din Brosteni si Dorobanti1 au fost mai norocosi si au primit stradutele de acolo nume de flori, in timp ce in Dorobanti2 au primit nume de sate… cred ca cineva din primarie doreste sa faca niste ironii pe seama celor ce stau in Dorobanti2, si anume ca sunt niste tarani, altfel nu imi explic de ce toate stradutele au nume de sate. Nu era suficient ca in trecut in Dorobanti2 s-au denumit niste strazi cu nume de anonimi morti fara realizari pe motiv ca anonimii fara realizari au murit in timp ce locuiau pe acea straduta.

    Teoretic vor trebui modificate actele, desigur pe cheltuiala fraierilor, adica cetatenilor. Nu stiau cum sa mai lase cetatenii fara niste bani in buzunare si cum sa justifice posturile de bugetari in crestere.

    Răspunde
  • Cum a fost,închis si acum e deschis?
    Ce lozinca e asta?
    Cred ca avem dobitoci in funcții înalte daca accepta asemenea mesaj !!!

    Răspunde
  • Anonimule, ai unele frustrări legate de o anumită categorie socio-economică, recte ”bugetarii” adică cei angajați la instituții și intreprinderi patronate de onor statul românesc. Am o veste proastă pentru tine și pentru toți cei care gândesc ca tine: mai trebuie și de ăștia. A, zici tu că sunt mulți, da e posibil și asta. Întrebarea care se pune pentru voi frustrații, este: de ce nu v-ați făcut și voi bugetari?! Probabil că în perioada în care ați debutat în câmpul muncii, era mai bine ”la patron” sau ați vrut să fiți proprii voștri stăpâni, adică mici investitori și acum constatați că ați cam luat-o în mână, nu? Era bine în 2010, când, probabil, faptul că erai bugetar, era echivalent cu ”criminal de stat” sau ”trădător de țară”, riscând să fii linșat pe stradă, din punctul de vedere al unora ca tine! La muncă, bă, nu la întins mâna!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.