Nou în Buzău. Serviciu privat de ambulanță. Iată aici detalii

Mai mulți cititori au sesizat în ultimele zile reporterul buzoienii.ro despre apariția unor noi ambulanțe în Buzău.

„I-am văzut și la spital, la UPU, și pe stradă. Vă rog, domnule Tereacă, să vă interesați ce-i cu ei. O fi bine, o fi rău ? Cineva mi-a spus că ar fi un serviciu privat de ambulanță. Întreb și eu, la ei e gratuit sau contracost”, a fost primul mesaj.


„Sunt private sau de stat ? Dacă sunt private de ce ambulanțele au pe ele 112 ? Sunt acreditați ?”, e al doilea mesaj.


„Suntem de la Ambulanța Buzău. I-am văzut și noi. Dar nu știm nimic, poate vă interesați dvs. să ne spuneți și nouă ceva oficial”, a fost mesajul de azi.

Pornind de la aceste solicitări, reporterul buzoienii.ro a pornit documentarea.

„Ce vă pot spune e că în acest moment nu au contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Dacă sunt acreditați sau nu vă rog să întrebați la DSP. Ei se ocupă cu acest lucru”, a lămurit o întrebare importantă Simona Anghel, director CJAS Buzău.


„Nu știu prea multe. Ce vă pot spune e că în acest moment doar SAJ-ul asigură urgențele medicale venite prin 112” – Luana Zissu, director Serviciul Județean de Ambulanță

Între timp, reporterul buzoienii.ro a aflat de la o sursă că acest serviciu nou de ambulanță ființează deja în Buzău și își are sediul undeva pe Bd. Republicii, în apropierea spitalului CFR.

Întradevăr, la adresa precizată, într-o curte, dincolo de un gard albastru pot fi văzute câteva ambulanțe.

Pe geamurile biroului de la stradă sunt lipite mai multe coli A4 în care se face prezentarea „Expert Medical Transport – Serviciu de Ambulanță”.

În afiș se dă și un număr de telefon. Sunăm și obținem toate informațiile.

„Așa este, funcționăm de câteva săptămâni la Buzău. Suntem o firmă privată de ambulanță, am deschis și la Buzău, firma mamă e din Focșani. De aceea și cele trei ambulanțe pe care le-am distribuit la Buzău au numere de Vrancea. Am fost bine primiți la Buzău, feedback-ul e încurajator pentru noi. Deocamdată nu avem contract cu Casa de Asigurări, am ratat momentul în care puteam depune actele, dar o vom face din nou în septembrie. Până atunci ne adresăm buzoienilor care au nevoie de transport cu ambulanța, dar care nu pot beneficia de serviciul public de ambulanță pentru că nu constituie urgențe medicale. Asigurăm transportul pacienților cu ambulanța în tară și în străinătate cu ambulanțe echipate, însoțiți de ambulanțier și asistați la nevoie de un asistent medical sau chiar de un medic”, ne-a declarat dr. Cristian Onia – medic chirurg și reprezentant al Expert Medical Transport

În plus, noua firmă de ambulanță din oraș asigură asitența medicală de la competițiile sportive din oraș. Un lucru bun întrucât în acest fel ambulanțele de stat se pot ocupa de urgențele medicale.

loading...

7 comentarii la „Nou în Buzău. Serviciu privat de ambulanță. Iată aici detalii

  • TARE!!! CA SĂ FIE BINE PENTRU NOI AR FI MAI BINE SĂ NU APELĂM LA SERVICIUL PRIVAT DE AMBULANȚĂ ȘI SĂ FIM ÎNTOTDEAUNA SĂNĂTOȘI. SĂNĂTATE DRAGI BUZOIENI!!!

  • Da , zice bine antevorbitorul meu ,să fim sănătoși .Numai că boala nu alege ,culege ,și asta când te aștepți cel mai puțin ,și ești obligat câteodată să vinzi case , mașini ,să faci împrumuturi la bănci ,pentru sănătate ,și nici atunci nu ești sigur că te-ai vindecat .De aceea avem nevoie de medici ,de salvări ,de tot ce ține de aparatura medicală ,pentru că lupta pentru sănătate se dă contra cronometru .Nu ai voie să aștepți ,sau să greșești .O singură greșeală te poate costa viața .

  • Totul depinde de perspectivă .Dacă nu o ai ,nu te poți conecta la ce o să fie . E ca o viziune .Îți spune clar dacă poți sau nu poți să faci ceva cu viața ta .Aici nu ai voie să greșești .Trebuie să te conectezi în viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat ,și să fii convins că ceea ce faci este bine sau rău .

  • Am și eu nevoie de un transport pe 1 august pina la spitalul Shuller Ploiești. Persoana este paralizata. Ce preț m ar aștepta?!.

  • Buna ziua, pentru detalii va rugam sa ne apelati la numarul 0786 702 835,Ambulanta Expert Medical Buzau

  • Va intereseaza o colaborare full time? Am cursuri de ambulantier terminate, vechime ca sofer profesionist. Ofer seriozitate!

  • Recomand cu multa incredere serviciul de ambulanta privata niste oamneni minunati de la domnu Director pana la domnisoara Asistenta! Ma ajutat sa il transport pe fratele meu bolnav pshic de la sapoca in jud Dolj !! Mii de multumiri din partea mea si a mamei mele !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.