Nu se face așa. Acuzații de traseism pe bani

Răzbunarea teatrală (împotriva AUR) și pirueta politică ce a urmat (trecerea bruscă de la AUR la PNL) puse în scenă în ultimele zile de Elena Năstăsoiu nu dau bine.

Prea mult, prea repede ca să mai fie credibil, real, original.

Senzația e că totul a fost plănuit, regizat și chiar plătit (!) dinainte.

Pe 1 mai, Elena Năstăsoiu își retrăgea teatral candidatura de la primărie. Cu 10 minute înainte de închiderea listelor, ca AUR Buzău să nu mai poată pune alt candidat!
Surpriză, peste doar o săptămână, doamna Năstăsoiu apare în conferință de presă ca simpatizant al unui alt partid!

Din toată această scenetă pare că pierde cam toată lumea, dar cea mai șifonată iese doamna Năstăsoiu.

Imaginea de moment e de neseriozitate, impulsivitate, om (politic) în care nu poți avea încredere. Păcat, în anii mulți de studiu și muncă la catedră își construise o imagine bună. Fâțâielile astea recente din politică nu fac bine imaginii doamnei profesoare de istorie și nici prestanței impuse de Colegiul Hasdeu.


În pierdere iese și PNL Buzău. Lasă ștacheta prea jos, cel mai european partid din România, ce se pretinde mai cu ștaif decât ceilalți, se dă mare acum că a atras pe unii care vin dintr-un partid cu un mesaj anti-european, mai apropiat de Rusia putinistă decât de lumea civilizată, un partid de scandalagii gen Simion și Șoșoacă, „cea mai mare otravă pentru electoratul românesc. O adevărată mașinărie de fabricat minciuni”, cum zicea deunăzi dna Năstăsoiu.

Probabil că peneliștii adevărați, oamenii de dreapta, se vor îndepărta de ghiveciul actual de la PNL Buzău. Unii au făcut-o deja de când cu Mocanu jr.


Pierde și AUR Buzău, rămas fără candidat la Primăria Buzău, funcția din județ cu cea mai mare notorietate, mai ales într-o campanie electorală. Fără lista completă de consilieri, AUR nu va participa la redistribuirea voturilor.


Pierd, în general, toate celelalte partide, întrucât o seamă de buzoieni vor păstra distanța față de politică și secțiile de votare.


Răutăcisme. Știți ce spun unii buzoieni, mai mult sau mai puțin implicați în politică, despre ultimele evenimente ?

Că traseismul grupării AUR – Năstăsoiu către PNL a fost încurajat de portofelul generos al lui Adrian Mocanu. Așa o fi ?

Citește și:

loading...

23 de comentarii la „Nu se face așa. Acuzații de traseism pe bani

 • PNL face exact ce a făcut și PSD. Acum sa judecam după un dublu standard mi se pare lipsit de etica. Pnl nu a condus efectiv Buzăul vreodată, asa ca să ii lăsăm sa facă opoziție atât cât pot. Daca pot. Daca vor.

  Răspunde
 • În politică să nu spui niciodată, niciodată. Orice este posibil. Planul de discreditare AUR a fost ticluit de cel puțin 3 ani. Miza este europarlamentarele și nu localele. Tocmai de aceea guvernanții s-au și încordat să fie organizate în aceeași perioadă. Planul a funcționat brici, n-a răsuflat nimic iar cei ce l-au pus în aplicare vor fi recompensați din greu.

  Răspunde
 • Vaai, ii miroase urat AUR doamnei profesoare, dar poza langa mamutu ala care calca oameni pe trecere nu ii pute… Mare scarba mi-e de politica asta

  Răspunde
 • Individa asta, Nastasoiu, ar trebui data afară din învățământ! Ce învață copiii de la ea: ura, oportunism, fățărnicie? Macar să aibă bunul simț și să își dea demisia de la Hasdeu! Nicio diferență între ea și celebra profesoara de romana sau de germana data afară de liceeni!

  Răspunde
 • Suspect ca toti care lasa balta un partid se duc buluc la PNL! Oare de ce?

  Răspunde
 • PNL Buzău mai e numit și partidul “ umflatilor” . Sunt undeva la 6 % în sondaje in Județ! Asta datorită acestui individ hrăpăreț, traseist renumit, sponsorizat de familia soției cat și a bătrânului pensionar care a ciugulit masiv la vremea lui! Iar mai nou a apărut și prințul de 200 de kg al “ tovarășei”fost prefect, soția fostului șef al SRI Buzău pentru cei care nu știu! Nu mai zic de caracterul doamnei care a fost dată afară de la prefectură de actualul ei șef de 250 de kg! Și acum pupă sutana spinoasă a acestuia ! Îmi închipui ce ar face “ magraonii” astia daca ar câștiga alegerile la Buzău!

  Răspunde
 • La rautacisme, prin târg, lumea spune spune că tu ești încurajat de portofelul generos al lui Toma. Poate nu este bine să ne uitam in gura lumii ci sa analizăm lucrurile atent.
  Cât despre plecarea doamnei, dacă era către pesede, cred că era altfel văzută.
  Apropo, ca jurnalist, reporterul a avut un interviu cu doamna respectivă sau sunt doar știri de „radio șanț”?

  Răspunde
  • Eu sunt încurajat de portofelul meu flăcău! Cat despre umflat să știi ca el chiar trăiește din banii nevestei! Slujba nu are pentru ca nu știe să facă nimic! Cat a fost tasu a fost parlamentar! Mânca și el o coajă de fasole! Da de când moșul nu mai are relații băiețelul e pe tușă ! Și așa o să rămână! Sau chiar mi-e teamă ca dacă nu scoate 10 % chiar zboară definitiv !

   Răspunde
   • Știu eu mai bine decât tine, nu te obosi.
    Postarea mea era la adresa reporterului. Pe tine nu am de ce să te bag în seamă. Sau poate sunteți una și aceeași persoană și nu știm.

    Răspunde
 • Te oftici ??:)))))

  Răspunde
 • Cum să votezi așa ceva mânca-v-aș gura? Atât poate PNL la Buzău, doar un ”cartof” și o ”ridiche”? Toată lumea știe că ăștia doi au fost prin PSD și acum, că nu mai au loc, ce să vezi, sunt PNL-iști. Uitați-vă la ei cum arată, sunt de cascadorii râsului. Cu ce am greșit ca cetățeni să avem parte de așa ceva?

  Răspunde
 • P.S.D-ul i-a creat pe toți acești indivizi: Mocanu sr ,Mocanu jr, Ion Vasile, Boscodeala,etc. I-a susținut, i-a promovat, acum sunt niște cai troieni in alte partide. Sa nu uitam ca Mocanu e asociat în unele afaceri direct cu Ciolacu. Deci, ce invatam de aici? Ca la Buzău partidele de asa zisa opoziție propun candidați profund compromisi ca să asigure culoar pt P.S.D. Si ca nu o sa scăpăm niciodata se aceste familii de politicieni decât dacă mai vine o revoluție.

  Răspunde
 • Marea ambiție a dnei Năstăsoiu nu este politica, ci ocuparea funcției de director la Colegiul Hașdeu !!
  A mai încercat dânsa în cadrul concursului de directori, însă nu i-a mers… I-a mers în schimb lui Tănăsescu care, din câte se pare, a fost preferata lui Meiroșu (șeful de atunci al IȘJ) și știm bine la ce scandal s-a ajuns atunci (doar între Năstăsoiu și Meiroșu, pentru că n-a îndrăznit s-o atace deschis și pe Tănăsescu favorizata)…

  Și doi, ca să se lămurească lumea de ce a defectat Năstăsoiu de la AUR, motivul e lesne de înțeles : AUR nu i-a oferit garanția ocupării niciunui loc eligibil în Parlament (pentru că asta a fost adevărata țintă a lui Năstăsoiu, povestea cu primăria era așa, doar o joacă pentru imagine, pentru că știe clar că n-are nicio șansă în fața lui Toma)…
  În Parlament însă, odată ajunsă acolo, ar fi redevenit colegă cu Țepeluș, de data asta colegi parlamentari… Că doar nu e doar Țepeluș singurul cu moț în frunte din Hașdeu uns să fie parlamentar, de ce n-ar fi și Năstăsoiu ?? Cu atât mai mult cu cât doamna Năstăsoiu e mai deșteaptă decât Țepeluș, știe să vorbească mult mai bine oamenilor, are priză la public, are tact, are fler, are elocvență, are chiar mult mai multă corectitudine!!… Deci o femeie foarte bine formată din toate punctele de vedere, nu se compară cu Țepeluș (ăla oricum a ajuns acolo printr-un accident al hazardului, plus după neîncetate pupincureli făcute lui Ciolacu)…

  Și da, decât un Țepeluș în Parlament, o doamnă Năstăsoiu e mai de preferat !!
  Și da, decât o Tănăsescu la șefia CNBPH, o doamnă Năstăsoiu e mai de preferat !!
  Iar doamna Năstăsoiu simte foarte bine asta și de aceea e dispusă să facă orice, luptă și va lupta pe toate căile !!!!
  MULT SUCCES, D-NA NĂSTĂSOIU !!!!!!!

  Răspunde
 • „cea mai mare otravă pentru electoratul românesc”

  Va referiti probabil la cei care au facut praf tara pana acum. Nu vad legatura cu un partid care militeaza pentru unirea cu provincii furate de rusi. Mesajul anti-european nu exista. Cred ca va referiti la dorinta de a scapa de bolsevicii infiltrati astfel incat Europa sa revina pe calea ce buna. La ora actuala agenda majoritatii politicienilor europeni este clara si publica, spre totalitarism intr-un mod pervers + autodistrugere. Degenerarea morala manifestata de majoritatea politicienilor, jurnalistilor si academicienilor europeni va duce la dezintegrarea acestei civilizatii. Nu mai exista morala si nici etica, doar hedonism si narcisism. Privim un accident de tren cu incetinitorul.

  Răspunde
 • Prea ca-n Bangladesh. Oricum ar fi, pesediștii nu pot râde de PNL, vorba aia: râde hârb de oală spartă. Nu e mireasa lor în această asociere politică?

  Răspunde
 • Scene dramatice la BZ !!! cum sa primesti intr-un partid istoric ,,asa ceva ,, …rusinos , poti sa ajungi vasalul oricui dar nu fata de ciuma rosie !!! Intr-o tara sfasiata si esuata , Buzaul atinge cote alarmante de intoarcere la sclavagism …pa .

  Răspunde
 • Eu sunt mai de la țară cu analiza! Pâine și circ pe banii proștilor obligați să cotizeze! Nu că în stânga ar fi mai ieftin! Acum….ăla știe care o fi stânga și care dreapta!

  Răspunde
 • Visul profesoarei Nastasoiu este de a conduce Hasdeul. Probabil prin aceleasi metode de impunere, intimidare, pana la abuz, pe care le foloseste cu elevii la care se rasteste. Este o persoana artagoasa, orgolioasa si foarte alunecoasa. Atentie!!

  Răspunde
  • Pai scolile sunt toate infestate de cancerul politic, prin intermediul inspectoratelor care numesc directorii (concursul este la misto)

   Răspunde
 • DE ACEEA NU SE MAI FACE ORE LA CLASE PENTRU CA DIRECTORI SUNT NUMITI POLITIC LA FEL SI LE ELESCTRICA HIDROELECTRICA LA COMPANIA DE APA SI ETC

  Răspunde
  • Mergi să-ți termini cele opt clase Fanica! Ești analfabet funcțional .

   Răspunde
   • Și ce?,,, e ușor să pleci, de 7 ORI, de la un partid la altul?
    Votați-l în continuare, sau NU

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.