Obiectiv important. Buzoienii, invitați la începutul lui noiembrie

Veste bună pentru buzoieni.

Un important obiectiv cultural din oraș – Casa de Cultură a Sindicatelor – se redeschide după un lungă perioadă de inactivitate.

Vor fi trei zile consecutive – 5,6 și 7 noiembrie – cu piese ale Teatrului „Mihai Eminescu” din Chișinău.

Evenimentul intitulat „Chișinău pentru Buzău – Festivalul Teatrului Românesc” va fi organizat de Primăria Buzău (vezi anunțul de mai jos), iar intrarea se va face pe bază de invitații. Acestea vor fi distribuite de la 1 noiembrie în foaierul sălii pe principiul primul venit, primul servit.

Sala de spectacole a fost primenită de o firmă din Ploiești, care a închiriat-o de la sindicatul care o are în proprietate pentru a o readuce în circuit.

S-a zugrăvit, s-a schimbat parchetul scenei și al scărilor plus instalația electrică, s-a șters praful (după lunga perioadă de inactivitate) și se va schimba instalația de încălzire.

„Nu e vorba de o renovare sau o modernizare spectaculoasă. Să spunem că doar am pregătit sala pentru a găzdui din nou spectacole. Festivalul de teatru e doar începutul unui program ambițios pe care îl vom dezvolta în continuare în Buzău. Suntem o firmă privată, am închiriat și sălile de spectacole similare din Ploiești, Tulcea și București” – Sorin Tudor, administratorul firmei

 

 

 

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată unde a apărut de câteva zile. I se zice CULEE   CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Obiectiv important. Buzoienii, invitați la începutul lui noiembrie

  • Clădirea respectivă funcționează fără autorizație ISU și nici nu poate fi obținută.

    Răspunde
  • Simt din nou aici mâna unui PSDist care își face treaba la locul său de muncă .Drumuri și șosele noi ,parcuri amenajate ,piste de biciclete și câte altele Edilul nostru își face treaba ca la carte .Sala de spectacole nu mă miră că a intrat în preocupării dumnealui .Este fără îndoială un om preocupat de frumos și noi ne așteptăm să rămână așa pentru că buzoienii au și ei nevoie de frumos .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.