Prima parcare supraterană (P+2) din Buzău. CINE + DE CE

Va fi prima parcare supraterană (P+2) din Buzău. 140 de locuri în total!

Dar, scopul nu-i parcarea, ea va deservi un ansablu special de trei blocuri. De ce special ? Pentru că aceste blocuri (P+6, cu lift) se vor construi într-o zonă de invidiat: la marginea Parcului Tineretului.

Cele trei blocuri se vor ridica în spatele lacului și amfiteatrului

Ansamblul se va numi VICTORIA LAC și va fi realizat de cea mai cunoscută firmă de construcții din Buzău – CONCAS. Vor fi în total 135 de locuințe.

50 de apartamente cu 2 camere

21 de apartamente cu 3 camere

56 de studiouri

8 garsoniere

Asta e schița viitorului ansablu. Se observă poziționarea celor trei blocuri, cu parcul în față și parcarea în spate. De notat că accesul în parcare se va putea face de la parter, dar și de la etajele 1 și 2 ale celor trei blocuri.

Constructorul, Concas, se va ocupa de tragerea utilităților din zona Bazinului Olimpic: energie electrică, apă potabilă, canalizare menajeră și pluvială, gaze naturale, cablu tv + telefon.

Apartamentele vor avea echiparea corespunzătoare: încăperi separate pentru prepararea hranei (bucătării), dar cu posibilitatea realizării unei comunicări directe cu camera de zi, spatii de depozitare, băi, dușuri și grupuri sanitare, cu suprafețe și configurații în concordanță cu categoria apartamentului în cauză.

NivelAc. (mp)Nr. Apartamente
ParterCca. 2905 mp16 ap.
Etaj 1Cca. 2905 mp19 ap.
Etaj 2Cca. 2905 mp20 ap.
Etaj 3-6Cca. 1523mp / nivel20 ap. / nivel
TotalCca. 14807 mp135ap. / 140 loc parcare

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Prima parcare supraterană (P+2) din Buzău. CINE + DE CE

 • Interesant proiect, numai că se observă o discordanţă între poză (parcul apărând în dreptul lăţimii ariei dreptunghiulare roşii) şi schemă (parcul apărând de data asta în dreptul lungimii ariei destinate construirii)… Deci zona asta nouă va fi paralelă cu parcul pe lăţime sau pe lungime ??

  Răspunde
 • Probabil 6 luni din an locuitorii acelor imobile vor asculta in fiecare seara Simfonia Broastelor !!!

  Răspunde
 • Totuși când va face și primăria locuri de parcare? Până acum doar a vopsit carosabilul și l-a vândut ca loc de parcare!

  Răspunde
 • Ceea ce nu e rau deloc.
  Problema e cu Balada Tantarilor ! 🙂

  Răspunde
 • Este doar începutul. In zona aceea sunt proiecte publice, private sau amestecate în mod măreț și vizionar.
  Să spunem La Revedere Parcului Tineretului așa cum îl știam.

  Răspuns al primarului la o solicitare în care se cerea conservarea unor obiective din Municipiu, între care și Ștrandul Tineretului:
  „Facem tot ce putem pentru a recupera și pune în valoare adevărata istorie a Buzăului”. Încheiat citatul.

  Nu toți pârliții au viziuni și nu toți știu adevărata istorie și nici cum se pune aceasta în valoare.

  Răspunde
 • Din ce am auzit, Primarul a vrut să inaugureze fântânile arteziene din Tineretului vineri seară după filmul pentru copii, și nu prea a avut cu cine că a plecat aproape toată lumea de la Amfiteatru. A fost și Reporterul acolo la eveniment? A început cu Queen – We are the champions. Să trecem peste astea și să publicăm doar succesele fără public. Este totuși un semnal.

  Răspunde
 • Problema acestei zone nu sunt broaştele sau ţânţarii, ci muntele imens de gunoi care se află la câţiva paşi, spre dig !! Asta de panorama, ăsta da mediu pt. viitorii locatari de la Victoria Lac… Oricum, mai bine decât în Orizont !

  Răspunde
 • Toti tinerii al acestui judet se vor indrepta spre Bucuresti, Brasov, cred eu!
  Si mai cred ca preturile la aceste apartamente, garsoniere din noul ansamblu care se va construi in Buzau, vor fi mai mari ca la Bucuresti. Am vrut sa imi iau in Buzau, dar am ales Bucurestiul datorita preturilor mai bune si al oportunitatilor. In Buzau, m-am lovit de niste preturi care sunt peste puterea mea de intelegere. Este inadmisibil sa ceri un pret asa mare pe metru patrat mai mare decat la Bucuresti. Aa, stai, a castigat Buzaul in fata Parisului, titlul de brand al orasului si trebuie sa punem preturi mai mari. Nu e ok! Nu cred ca va fi la indemana fiecarui locuitor din Buzau sa isi cumpere apartament acolo, deoarece stim ce salarii sunt in Buzau. Tot cei din afara
  cu bani vor veni, vor cumpara si vor inchiria.

  Răspunde
 • @Ciprian ….. pai Gagu si Toma au fost colegi de Metalurgica….. au inceput afacerile impreuna prin 1990…..etc…… mai departe preturi mai mari in Buzau decat in Bucuresti …….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.