Primăria a anunțat azi când se închide traficul

Doar trei zile mai pot șoferii din Buzău să circule pe Aleea Trandafirilor și strada de lângă Platoul Dacia.

De vineri seară la intrarea pe cele două străzi se vor pune bariere – pentru a permite muncitorilor (firmei care modernizează centrul Buzăului) să înceapă lucrările și aici.

De sâmbătă, muncitorii vor să se mute din zona platoului pe stradă

De sâmbătă dimineață, în urma acestei decizii vor fi puse în funcțiune și semafoarele de la intersecția străzilor Ion Băieșu, G. E. Palade și Independenței.

Circulația pe străzile Păcii și C-tin Anglescu (fostă Pompiliu Ștefu) se va face pe sensul dintre Independenței către str. Crizantemelor pentru a permite defluirea mai facilă a traficului din centrul orașului.

SKM_C360i22050409090

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Primăria a anunțat azi când se închide traficul

 • Dacă cei ce vin de str Ion Băsescu fac stânga pe str. Păcii, nu se vor produce blocaje?

  Răspunde
 • @ Geo
  Chiar am ras… Deja avem o strada cu numele lui Basescu?
  Bine, pe el nu il cheama Ion, da’ orisicat…
  🙂

  Răspunde
 • Intrarea in parcarea hotelului pe unde va fi? Am inteles ca se traseaza trotuar pana spre restaurantul Miorita. Apoi, daca dispare trotuarul de la Miorita spre floraria Codlea si mai departe, pavelele puse de cativa ani vor fi relocate sau luate cu excavatorul la gramada?

  Răspunde
 • Este admirabil cată gândire exista in primaria Buzau!
  Astia inchid traficul sambata ca sa….stai asa, firma vietii care construieste gradinile suspendate nu lucreaza in weekend…de ce inchide inteligenta primarie traficul sambata?

  Răspunde
 • @Iulian, cine suntem noi să ridicăm semne de îndoială asupra tehnicilor și procedurilor de lucru austro-rusești???
  Dl Auraș, ce zice Costică despre ”deschiderea” asta națională? https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/stadion-buzau-fcsb-cfr-cluj-662778-galerie-foto.html
  Cred că o să gândească și el, în barbă și sudori, ”bă, mai bine făceam echipă de C, cu juniori și fotbaliști din județ, iar de restul meleoanelor făceam naibii o modernizare corectă la stadion, că uite, mai joacă o FCSB, mai vine un concert (vine, dacă are unde), mai un alt sport ceva!”. O prelată peste, ceva spoială dar nu de mântuială cum e fațada arenei de zici că erau beți toți, de la executant la șef și beneficiar și gata, ai stadion mai tare decât jumătate din țară. Patronatul ”privat”, ăla de aruncă cu miile de euro în jurnalism când e om politic fără partid parlamentar (cum o fi vice, habar nu am, că reprezentarea-i ZERO), ce face în afară de joc de glezne și imagine?
  Deci cam așa arată sportul lui ”Hai, hai, hai Buzău!”. D-aia zic, mi-e și frică de finalitatea ”proectelor” aflate în derulare, privind la cele făptuite deja.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.