Primăria a renunțat la săpătura pentru terasament. Se face doar rondul

E o veste care-i va bucura pe șoferii buzoieni.

Primăria Buzău a renunțat la refacerea terasamentului din zona 1 Decembrie – picior Pod Drăgaică – semafor Bariera Ploiești.

Se va face:

1) Doar rondul. Unul de zidărie în locul celui din balize de plastic


2) La final se va turna un nou strat de asfalt

În urmă cu câteva minute viceprimarul Ionuț Apostu a anunțat că muncitorii de la Troia vor lucra non-stop (inclusiv noaptea, două schimburi de 12 ore) pentru a finaliza lucrarea în maximum două săptămâni:


În acest fel, în două săptămâni, șoferii buzoieni vor scăpa de ambuteiajele din această zonă și se vor bucura de modernizarea recentă a Bd. 1 Decembrie.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Primăria a renunțat la săpătura pentru terasament. Se face doar rondul

 • A renunțat pt că vin alegerile în iunie! Deranjul ar fi fost imens și aleșii mai vor un ciolan de 4 ani.

  Răspunde
  • Terminati dracu cu plangerile ca niste pizdulici. Rau ca face rau ca nu va face, niciodata nu va mai multumeste cineva.

   Daca era dupa voi Buzaul trebuia sa arate ca la revolutie pentru ca sunteti niste pizdulici care sunteti deranjati de orice

   Răspunde
   • Buzăul la revoluție din punct de vedere al stării străzilor și trotuarelor arata mult mai bine ca acum .

    Răspunde
    • Da, stătea mult mai bine. Pe Țiglari, Simila, Primăverii, Răchitei, Lăstunului, Depozitului etc. (vreo sută de străzi în total) noroiul nu era decât până la genunchi atunci când ploua.

     Răspunde
    • Înseamnă ca ești născut după 1989! Habar nu ai!

     Răspunde
 • Pai stai asa, nu se mai face solid, sa dureze multe generatii, cum scriai ieri sau alaltaieri?
  Sa intelegem ca acum se face o lucrare de mantuiala, pe aceiasi bani, pentru ca primarul tau preferat nu vrea si mai mult scandal si dezamagire in an electoral?
  Explica-ne, te rugam, stimabile.
  Apropo, tu ai remarcat ca vicele Apostu e din ce in ce mai bagat la inaintare in timp ce primarul tau preferat tace din ce in ce mai mult? Explica-ne si asta, te rugam. Daca poti, evident.

  Răspunde
  • 1) În ultima vreme, primarul vorbeste mai puțin pentru că are laringită. Nici la conferințele de presă n-a mai venit de o lună din pricina problemelor cu vocea.
   2) Lucrarea nu se va face cu aceiași bani, ci cu mai puțini. Așa cum am scris exista riscul suprapunerii periculoase a doua lucrări mari cu efect negativ asupra traficului dinspre Zona Industrială.

   Răspunde
   • Inteleg. Dar sa stii ca nu ma gandeam la „vorbit” cu gura. Ma gandeam la exprimat. Dar e ok asa.

    Răspunde
   • Chiar are laringita? A fost aseara la Digi sa se laude ca face Buzaul cel mai bun oras din Romania, si a vorbit circa 30 de minute.

    Răspunde
 • Orice proiectant care nu e din Buzău își dă seama că traficul din zona industrială plus cel de pe 1 Decembrie este mai ușor decât cel de pe 1 Decembrie. Nino Nino….

  Răspunde
 • Ați făcut treabă, din două benzi care coborau podul spre rond a mai rămas una. De când vor lucra în două schimburi? Din martie?

  Răspunde
 • Daca tot se asfaltează, nea Apostu sa meargă și pe fosta str Vasile Caloian ,să vadă model de strada europeană.Ce s a schimbat numai denumirea că la asta suntem neintrecuti ,nu și asfaltul de la revolutie

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.