PSD Buzău se întărește, dar riscă o problemă

Aceste transferuri de primari dinspre PNL către PSD Buzău erau, conform surselor buzoienii.ro, în mare parte deja rezolvate.

Dar cutremurul din PNL Buzău de la începutul săptămânii – demisia, la pachet, a lui Avrămescu și Pufu – a îndepărtat și ultimele (mici) semne de întrebare.

Astfel, un număr de cinci primari PNL sunt dați ca înțeleși deja – cu liderii PSD Buzău – ca anul viitor să candideze sub sigla celor trei trandafiri.

Ionel Chiriță, primar Padina
Nicolae Costel, primar Brădeanu
Nicolae Stancu, primar Cochirleanca
Adrian Burlacu, primar Beceni
Ionel Cristian Mihai, primar Tisău

În afara celor cinci ar mai fi discuții/invitații încă fără răspuns de la alți doi-trei primari PNL.

Non-PSD ar putea rămâne, conform surselor buzoienii.ro, doar primarii de la Lopătari, G. Teghii și Ziduri.

Risc pentru PSD

Venirile celor cinci primari importanți de la PNL la PSD sunt bune, dar și puțin problematice pentru PSD Buzău.

De ce ? Există riscul ca la alegerile de anul viitor, PSD să obțină toate (!) cele 87 de mandate în comunele și orașele din județul Buzău. Un lucru care:

2) Dacă nu administrează cu atenție această situație (care converge către 100% primari PSD în jud. Buzău), partidul celor trei trandafiri poate cădea ușor în plasa aroganței și a superiorității. Iar pentru un politician ori un partid – lipsa modestiei – poate avea consecințe negative nebănuite.

loading...

5 comentarii la „PSD Buzău se întărește, dar riscă o problemă

 • Se mută „valorile” dintr-o parte în alta. Doar nu ne închipuim că-n politica românească, sunt oameni de valoare? Toți neica-nimeni care nu puteau răzbate prin competență, s-au înscris în politică, aceleași metehne comuniste. Sper că nu mă cenzurezi, dl Tereacă, poate citesc și ei părerea noastră.

  Răspunde
 • Vadu-Pasii nu este comună sau? Că ați scris că PSD ar avea la anul toate 87 comune ale județului,iar la Vadu-Pașii e un PNL-ist,care sper să ne lase în pace odată!

  Răspunde
 • Alegerile de anul viitor ?

  Adios alegeri! Administratia actuala nu mai are loc in noua ordine. Ordin de la ursul din Padurea Neagra.

  Răspunde
 • Parcă la Beceni, fostul primar PSD era în bătălii grele cu primarul PNL (inclusiv fizice). Să înțeleg că acum fac echipa sau că fostul primar pierde sprijinul partidului?

  Răspunde
 • Poate se mai schimba ceva din randul celor exitenti la PSD, sa nu uitam ca sunt comune in judetul Buzau tinute in urma de primari PSD, vezi cazul comunei Tinteti.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.