Romeo Lungu a anunțat azi pe unde vor intra buzoienii pe A7

Deputatul PSD Buzău, Romeo Lungu, s-a interesat și a aflat o informație importantă pentru buzoieni.

„Am întrebat la CNAIR pe unde vor accesa buzoienii autostrada A7 în condițiile în care pe lotul 3, de la Spătaru la Buzău, lucrările n-au început încă. Răspunsul primit a fost că se va face o descărcare provizorie pe drumul județean dintre Stâlpu și Costești. E o veste bună, înseamnă că buzoienii vor putea accesa pe aici A7 dacă cele două tronsoane Dumbrava – Mizil și Mizil – Spătaru vor fi gata în acest an”

Romeo Lungu a primit de la CNAIR și o confirmare grafică a descărcării provizorii a A7 între Stâlpu și Costești (Pietrosu) pe DJ203G
În fotografia de mai sus avem imaginea la zi a viitoarei descărcări provizorii dintre Stâlpu și Costești pe drumul județean DJ203G (sursa youtube Raducu P Drum)

Mai mult, Romeo Lungu a aflat și a doua posibilitate prin care buzoienii vor accesa A7:

„Între CNAIR și Consiliul Județean Buzău s-a semnat un protocol prin care constructorul A7 va asfalta și drumul județean de la Clondiru (Ulmeni) către nodul de pe autostradă dintre Ulmeni și Movila Banului”

Imagine satelitară cu nodul de pe A7 dintre Ulmeni (DN1B) și Movila Banului – Cioranca – E85

Luni, la Buzău, ar urma să ajungă și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care va inspecta stadiul lucrărilor pe A7 atât de la Ploiești la Buzău, cât și de la Buzău la Focșani.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Romeo Lungu a anunțat azi pe unde vor intra buzoienii pe A7

 • Noroc cu Romeo Lungu că ne spune pe unde vom intra pe autostradă, ce ne-am fi făcut dacă nu s-ar fi interesat el la CNAIR, am fi bâjbâit ca fraierii.
  Mulțumim frumos, domnule deputat !

  Răspunde
 • Poate ne spune si cand expropriatii vor fi despagubiti si li se vor reface cartile funciare! A trecut aproape 2 ani si nu sunt interesati sa rezolve problema!

  Răspunde
 • daca iesirea din costesti in e85 se face pe calmatuiului este o problema majora… ar trebui sa se faca o artera in nordul costestiului care sa iasa intr-un giratoriu pe e85 – in felul asta nu e afectata nici localitatea de trafic, nu vor fi probleme la iesirea in e85 si in plus se va reduce viteza de tranzitare a localitatii …. adica ceea ce ar trebui facut….

  acum depinde de politica …. vor sa faca traversari supra/sub terane pt e85 in locul trecerilor la nivel cu semafor cu buton ….( adica vor sa cheltuiasca bani multi pt chestii inutile – in loc sa foloseasca bani putini pentru chestii functionale)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.