Rugăminte adresată buzoienilor de pe Bd. Unirii

E o rugăminte adresată buzoienilor de la blocurile de pe Bd. Unirii Sud și de pe str. Viitorului (și de la blocurile dintre cele două artere).

De astăzi a început modernizarea Aleii Arinului, iar proprietarii sunt rugați ca pe durata lucrărilor să nu parcheze în zona delimitată de muncitorii Urbis Serv.

În parbrizul mașinilor s-au pus anunțuri cu această rugăminte, dar cu toate acestea mai sunt proprietari care nu și-au muta încă mașinile.

Aleea Arinului are în jur de 700 de metri, dar are probabil una din cele mai mari densități a populației din orașul Buzău. Lucrările au început dinspre str. Patriei.

Pe lângă reasfaltarea carosabilului (care nu s-a mai făcut de la înființarea cartierului) se dorește și amenajarea mai multor locuri de parcare (asfaltate și marcate) pentru riverani.

După Aleea Arinului se va trece de cealaltă parte a Bd. Unirii pe Aleea Stejarului, iar apoi și pe Unirii Nord (zona Căpșunelor – Suciu Mureșan).

loading...

Un comentariu la „Rugăminte adresată buzoienilor de pe Bd. Unirii

  • Mai sunt masini in zona pentru ca inca nu s-a rezolvat problema masinilor abandonate. In tot Buzaul cred ca sunt sute de masini abandonate. In zona Unirii – Spiru Haret zeci! Daca ma supar intr-o zi le fotografiez si le le trimit politistilor locali, dar sa-mi dea mie retributia lor pe o zi cu toate sporurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.