Toma: „Facem un proiect pilot și încercăm să plătim noi!”

Primarul Toma și-ar dori ca Buzăul să aibă cele mai îngrijite grădinițe pe lângă blocurile din cartierele orașului (din România).


„N-avem, vă dați seama, sute de angajați la spații verzi care să aibă grijă de grădinițele din jurul blocurilor din Buzău. De-asta cer ajutorul buzoienilor de la bloc. Să îngrijească ei aceste spații. Vom încerca un proiect pilot, m-am înțeles cu o doamnă care are grijă de o astfel de grădină. O să facem un sistem prin picurare și, cumva, să plătim noi, de la primărie, factura la apă”, a spus Toma.


În primele săptămâni ale anului, pe Bd. Unirii, în spațiile verzi de lângă bordură, s-au înființat sisteme de irigare prin picurare. Rămâne să le vedem în perioada următoare în funcțiune și cu ce rezultate
Primarul Toma a anunțat că pe principiul primul venit, primul servit, locatarii blocurilor pot solicita și încheia contracte cu primăria de îngrijire a spațiilor din jurul blocurilor: „Se pot planta flori și chiar legume”

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Toma: „Facem un proiect pilot și încercăm să plătim noi!”

 • …locuiesc în blocul ‘olimpic’…. vreau să plantez o floare, o legumă!….din păcate doar pe balcon pot !…

  Răspunde
 • Nu e suficient ca platesc fel de fel de parcuri si parculete, ca platesc motorina pentru autobuze care merg aproape goale, ca platesc sute de burtosi fara liceu care afiseaza pompos titlul de „politist” (local), ca platesc zeci de cucoane care lesina de plictiseala pe la birourile din primarie (la „servici”, cum zic ele), ca platesc extinderea unei societati private care are monopol pe o resursa esentiala vietii, ca platesc mii de lei pe an un loc de parcare pentru care, ocazional, ma mai bat si cu vecinii, ca platesc distractia tuturor taranilor (locuitori ai mediului rural) in Dragaica si la alte „spectacole”, ca platesc taxe majorate cu 80% in 4 ani, ca nu am parte de nici un fel de respect din partea celor care, teoretic cel putin, incaseaza sute de mii de euro in 4 ani pentru a avea grija sa-mi fie mie mai bine, acum trebuie sa platesc si apa pentru gradinaritul unora care, altfel, ar muri de plictiseala???
  Serios, dar cati bani isi imagineaza tovarasul Toma ca genereaza si incaseaza un buzoian astfel incat sa isi permita sa plateasca toate aceste tampenii???

  Răspunde
 • Care „noi”? Primăria Buzău S.R.L.? Poate plătesc „ei” ce hotărâm „noi” la prețul record național hotărât de „noi”?
  C.A.P. Buzău reinterpretat. C-ul tot de la „coperativă”.

  Răspunde
 • Capetele luminate de la primărie nu văd că după ce au scos gardul viu (un lucru bun ) nivelul solului este ori cu mult deasupra trotuarului ori cu mult sub el . La o ploaie zdravănă pământul va ajunge pe trotuar sau se vor forma bălți lângă el . Chiar nu se poate duce un lucru până la capat ? Nu se pot nivela la aceiași înălțime?

  Răspunde
  • ar trebui sa fie niste reguli de amenajare ce ar trebui respectate astfel incat buzaul sa fie unitar in aspect … presupun ca nu au asa ceva …

   Răspunde
 • …din foto se obs țevi, sârmă, plasă de sârmă, gard viu!… păi ce facem?… unora li s-a desființat tot fără să -i întrebe nimeni!…

  Răspunde
 • Vrăjeală. O sa facă fiecare cum il duce capul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.