„Vă mulțumesc! Sunteți un exemplu!”

Bucurie azi pentru primarul Toma.

Într-una din peregrinările sale prin oraș a întâlnit pe str. Traian Vuia o doamnă care îngrijea cu multă migală grădinița din jurul blocului:


Doamna a plantat crini, lalele, trandafiri și alte flori și copăcei

„Vă mulțumesc! Sunteți un exemplu. M-aș bucura ca tot mai mulți buzoieni să facă la fel. Vă dați seama, Primăria Buzău nu poate angaja atâți oameni la spații verzi care să îngrijească toate grădinițele de la blocuri. Noi, de la primărie, dăm în administrare gratuită toate aceste spații, pe principiul primul venit, primul servit. Se pot pune inclusiv legume”


Citește și:

loading...

16 comentarii la „„Vă mulțumesc! Sunteți un exemplu!”

 • Corect, dar nu ingrădit cu garduri și cu poarta zăvorâtă astfel incât numai o singură familie să poată intra ( ca în Broșteni, parcare interioară zona Colegiu) . Că de îngrijit unii fac asta doar ca să aibă acces permanent și exclusiv la grătare, afumând constant vecinii fără nici o reținere la ori urmă de bun simț. Ca să nu mai pomenesc de consumul de spirtoase și de ce urmează după….
  În concluzie: primăria a venit cu o inițiativă spre confortul cetățenilor și, ca de obicei, unii profită doar ca să-și alipească apartamentului o curte în folosință exclusivă.
  De menținut inițiativa dar desființați de urgență gardurile, porțile și alte îngrădiri improvizate.

  Răspunde
  • A fost chemat acolo primarul pt reclama nu ca a trecut el pe acolo fix cind doamna făcea curat. Locuiesc în zona și a fost făcut curat acolo cu citeva zile în urma. Câinii maidanezi care circula noaptea pe Traian Vuia nu i vede primarul. Sunt o haita de dulai.

   Răspunde
 • Atunci de ce a scos gardurile vii plantate de noi in urma cu 20 de ani si ingrijite pana devenisera o adevarata padurice?

  Răspunde
  • Pentru ca asa era si pe vremea tovarasilor si, toata lumea cunoaste, actualul primar a fost, este si va fi cu inima rosie ca focul. Focul care arde nemultumirile capitalistilor care si-au luat masini cu unicul scop de a-i asfixia pe tovarasii iubitori de natura, de ajutoare sociale si, in general, de frecat menta.

   Răspunde
 • …legume?…periculos !…se dă cu jula tot ce înseamnă păpică!

  Răspunde
 • Este o vorbă, „ușor scoți țăranul din sat, dar greu satul din țăran”. Ce pretenții să ai, de la acești oameni, de primar nu mai zic, se vede și fără să-ți spună.

  Răspunde
 • Ați văzut pe undeva prin Europa , la Paris , Berlin , Madrid , grădini cu legume în fața blocului? Bidoane de plastic , sârme pentru rufe ?
  Propun ca legumele să fie certificate bio ( da-o încolo de poluare urbană , noxe, praf ) și să fie vândute în piața centrală ( fără bon fiscal)

  Răspunde
  • Pentru mulți “ cetățeni” Buzăul e Madrid, Viena, London, Berlin,! Ce nu pricepeți “ domnilor”!

   Răspunde
 • Votantul PSD, tot votant PSD rămâne !
  Daca n-ar mai fi și cate-un tânăr rătăcit prin blocurile alea, ar croi numaidecât și cate-o cotineața de găini pe lângă blocurile alea ponosite și s-ar apuca de crescut macar niste găinușe, daca nu și-un purceluș și alte orătanii.

  Nu pricepeam de ce mi s-a cenzurat un mesaj in care atrăgeam atenția că se practica agricultura în 2024 prin mijlocul orașului, pe spații insalubre, amenajate cu maxim prost gust, in cazul de față inclusiv cu tradiționalele pietre văruite, ca-n oricare cimitir ortodox, fără să-mi dau seama că acest curent este înfăptuit taman de către votantul PSD deci sa le contesti faptele e blasfemie…

  Nene Bengalezule, mai dureaza, bre, mult, până vii cu cine ziceai matale că vii și te-apuci sa pui norodul la văruit blocurile, dezintoxicat scările acestora, omorât puricii de la pisicile aciuate pe langa bloc, hrănite de țața Floarea de la 4 și ce mai aveai matale in plan ?!
  Mai așteptăm mult ?!
  Da’ vezi sa nu se supere nenea primarele că le strici feng-shui-ul medieval votanților săi, că taman electoratul PSD reprezintă primele ținte care se pretează intervențiilor susținute de matale.
  Țața Floarea City landscaping™ rulz !

  Răspunde
 • „Se pot pune inclusiv legume”! Și eventual se pot crește și niște găini! Așa, ca la Țintești! Sau la Viena? Parcă aici am văzut niște brazde de ceapă în jurul unui bloc!

  Răspunde
 • DA MERGE ZARZAVAT CA IL UDA CIINI NOAPTEA SI ESTE SI BIO DEOARECE E UDAT TOT BIO DE HAITELE DE CIINI PE CARE DOMN PRIMAR VEDE CE VREA EL PUBLICATI COMENTARIUL MULTUMESC.

  Răspunde
 • Nu vad cu ochi buni aceste initiative. Adica vine un vecin si ia spatiul din jurul blocului. Despre ce vorbim? Macar asfalteaza tot si fa parcari decat plantatiii de rosii si ceapa.
  Cu un pic de imaginatie haide sa ne credem in europa, acolo unde se planteaza flori.
  Inteleg initiativa dar cu acordul vecinilor din bloc. Nu e acord, nu se face.

  Răspunde
  • Corect ! Trebuie acordul tuturor vecinilor

   Răspunde
 • Și când faci un lucru bun îți găsești critici. Femeia nu are bani sa pună ea borduri, dar măcar tine locul curat și plantează niște flori. Daca primăria vrea sa susțină astfel de inițiative, e chiar bine. Ce e asa de rau ,chiar nu înțeleg.

  Răspunde
 • Fraiere, oamenii aia stau împreună de zeci de ani, asa ca mai bine tăceai, ei sunt ca o familie. Crezi ca pe vremea lui băiatul de la Ghencea venea Primăria ? Nu, fiecare avea grija de blocul lui.

  Răspunde
 • Unde gasim normele de amenajare a spatiului verde dintre blocuri ? Nu avem asa ceva ? De ce ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.