Toma: „O facem! Nu mai stăm după Compania de Apă!”

A rămas cea mai proastă stradă importantă din Buzău. E vorba de strada Horticolei (900 de metri între podul de la Marghiloman și str. Dorobanți).

Astăzi, primarul Toma a dat o veste bună riveranilor dar și șoferilor care trec des pe această stradă.

„O facem! Nu mai stăm după Compania de Apă, care are acolo un proiect pe fonduri europene. Cel mai târziu în iulie intrăm pe ea. Adică, imediat ce se termină proiectul, la care se lucrează deja. Va fi o lucrare mai amplă întrucât strada nu are fundație. Va trebui săpat 50-70 de cm”, a anunțat primarul.

„Compania de Apă are o țeavă pe sub Horticolei de 250 mm diametru care trebuie schimbată. O vor pune ei când vor fi gata – pe un trotuar. Nu mai stăm după ei, vă dați seama, se va termina podul de la V. Pașii în toamna asta, vor fi mii de mașini care vor trece pe Horticolei”.

Lucrarea va fi dată spre execuție firmei primăriei, Urbis Serv.

O altă stradă importantă din oraș care necesită reparații capitale e str. Transilvaniei (între centru și fabrica de bere). Dar despre acest segment se știe că va fi modernizat pe fonduri europene (urmează să se anunțe câștigătorul licitației pentru desemnarea executantului). VOM REVENI CU ARTICOL ȘI DESPRE ACEST SUBIECT.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma: „O facem! Nu mai stăm după Compania de Apă!”

  • He, he!… Ideea e ca dl Toma spera sa o finalizeze aproape, sau in timpul campaniei electorale… ca doar beneficiaza multi de ea si nu se vor intreba “de ce abia acum?”, ci vor spune “mai bine mai tarziu…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.