După doi ani. Veste bună pentru buzoieni

Veste bună pentru zeci de mii de buzoieni.

După doi ani de pauză, în care nu s-a putut ține din pricina Covid, în iunie 2022 va reveni Drăgaica.

Va fi o bucurie pentru cei mici, pentru tineri, dar și cei mai în vârstă.

Anunțul îi va bucura inclusiv pe comercianții și micii producători din Buzău, ca și pe artiștii locali, după doi ani de „secetă”.

Drăgaica 2022 va fi mai mare decât precedentele, întrucât spațiul târgului s-a mai extins.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „După doi ani. Veste bună pentru buzoieni

  • Oooo, ce tareee !!! Targul medieval se intoarce !!!
    Copiii molfaie vata pe bat din ligheane lipicioase de zahar topit in soare, adultii baga mici zemosi intorsi pe gratar cu mana plina de grasime, „duamnele” probeaza mandre noile haini de blana, iar domnii …. gecile de pele, totul pe un ritm vesel de manele.
    Superrrrr !!!! Yeeeeeee !!!!

    Răspunde
  • S-a inventat vaccinul Drăgaică pentru cei ca tine, nu te chinuie nimeni până la porți. Nici să crapi mici zemoși nu e o obligație cetățenească. Din nefericire, nici medieval nu este bâlciul. Ceea ce cu adevărat este faptul că, așa cum a spus și nea Costik, Drăgaica e mai tare decât untold-ul, ca număr de vizitatori, în două săptămâni, la doi lei biletul. Aici e fractura. În rest, stai acasă, măi Cătăline! Cu măscuță și comanzi vată pe băț sterilizată, prin aplicație.

    Răspunde
  • Cataline,daca nu iti plac micii zemosi si vata pe bat din Dragaica, poti consuma cu „placere” kebapul din cosmeliile care vand asemenea „bunatati” si poti fi sigur ca nu iei nici Covid. Cel mult o hepatita care te face coleg de coparseu la morga spitalului. Dar,astea, probabil ca nu sunt pentru o persoana „cu gusturi rafinate” ca ale tale. PAAAARRRRRTTTTT!

    Răspunde
  • Cataline,n-am nici o gara cu Dragaica ,imi displac multe,dar e de-a locului!Intamplator am fost in Spania de sarbatoarea San Isidro ,sfantul protector al Madridului!Era o Dragaica de vreo 3-4 ori mai mare,langa stadionul lui Atletico!Cu de toate ale …Dragaicii!Asa ca…! .ps In Spania de ziua hramurilor -sarbatorilor localitatilor ,oamenii de acolo au liber!Poate aude vreun parlamentar sa faca un proiect de lege!

    Răspunde
  • Cataline imi pare rau pentru tine, de regula aveai comentarii decente si realiste. Dragaica chiar aduce bani frumosi bugetului local si investitiile sunt minime – ceva mai mult decat cele saptamanale cu targurile obisnuite.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.