Deputat Dănuț Păle: „Parlamentarii PSD Buzău au depus un proiect de lege pentru ca pădurea Crâng să treacă în proprietatea Primăriei Buzău”

Primarul C-tin Toma a anunțat zilele trecute că a primit dinspre Palatul Victoria vestea proastă că nu se poate emite o hotărâre  de guvern prin care pădurea Crâng să fie trecută din proprietatea statului în cea a Primăriei Buzău. În schimb, Toma trage nădeje că va avea succes o inițiativă a parlamentarilor buzoieni. Informația a fost confirmată de deputatul Dănuț Păle:

„Da, așa e. Deja am depus la registratură acest proiect de lege. Inițiatori sunt toți parlamentarii PSD de Buzău, cinci deputați și doi senatori. Eu sper că acest proiect va merge pe repede înainte. Intenția noastră e ca el să fie aprobat până la sfârșitul acestei sesiuni, înainte de vacanța parlamentară. Va urma promulgarea de către președinte, nu cred că vor fi probleme. E un proiect util orașului Buzău, primăria va avea apoi obligația de a întreține pădurea și de a înfrumuseța întreg Parcul Crâng”.

Trecerea pădurii Crâng în proprietatea municipalității, ar urma să rezolve și o problemă de mediu a orașului Buzău.

„Conform normelor europene trebuie să avem 26 de metri pătrați de spațiu verde pe cap de locuitor. În momentul de față nu sunt decât 14. Și din acest motiv, ne-ar ajuta preluarea pădurii Crâng. Altfel, nu vom mai avea Plan Urbanistic General din 2019 încolo și ar fi grav. Ar însemna ca în loc de parcări să fim nevoiți să facem în oraș spații verzi. În două-trei luni sper să iasă și Registrul Spațiilor Verzi, vom ști atunci foarte exact cum stăm”, a spus primarul Toma, care a ținut să numească drept povești zvonurile că bucăți din pădurea Crâng ar urma să fie vândute după preluarea obiectivului de către municipalitate. 

Auraș Tereacă

loading...

9 comentarii la „Deputat Dănuț Păle: „Parlamentarii PSD Buzău au depus un proiect de lege pentru ca pădurea Crâng să treacă în proprietatea Primăriei Buzău”

  • Acest domn Danut Pale este cel mai mare dezastru pentru buzoieni. Nici nu era de asteptat sa aiba o propunere in favoarea buzoienilor. Oare sa aiba legatura cu faptul ca sotia acestuia este salariata Primariei Buzau? sau ca a terminat banii din afacerea cu cainii comunitari?

    Răspunde
  • Mai tereaca de ce esti HAIMANA si stergi comentariile ???

    Răspunde
  • Pacat ca se sterg comentariile.sunt cumva interese de ascuns sau adevaruri?este democratie sau comunism?nu mai fiti haimanele vorba domnului de mai sus

    Răspunde
  • Da dom Tereaca ,consideri o insulta afirmatia ca Dom Pale si-a depozitat Marfa {mancare de gaini } in halele PRESTCOM ?????? sau doresti sa pun si fotografii ??? cat despre afirmatia la adresa ta o sustin in continuare !!!

    Răspunde
  • Mai ușor cu ștersul comentariilor, ca nu cumva să rămâi să te citești singur, fiindcă îți moare fițuica. Fără comentarii, dovezi ale receptării, demersul tău jurnalistic va fi nul. Succesul rapid înregistrat până acum s-a datorat în mare măsură diversității de opinii, comentariilor, unele mai acide, altele mai rudimentare, cum sunt oamenii care te citesc și cum e viața, cu bune, cu rele. Dacă te vor ignora răutăcioșii, nu vei mai reprezenta nimic. Revino-ți. Te învăț de bine.

    Răspunde
  • Asa este Pamfil Șmenaru ,dar daca se supara ala de unde incaseaza banii Dom Tereaca ? :), ce face el ca noi despre asemenea elemente vorbim ?, Oameni ca Pale si mullti altii odata ajunsi in varf uita de unde au plecat(ajunsi cu ajutorul banilor ,ca alte merite nu au)

    Răspunde
  • Repet! Se sterg (doar) comentariile care contin insulte sau calomnii ce nu pot fi probate de niciun fel. Cel insultat sau calomniat îl poate da în judecată pe administratorul site-ului! Sper că mă înțelegeți acum.
    Exemplu: „Tereacă ești o haimana”, este o insultă! În cazul meu, mai treacă-meargă, sunt hârșit în d-astea, dar în cazul unuia despre care se face vorba în articol nu accept!

    Răspunde
  • Am timp ,o sa postez pana nu mai stergi postarile

    Stimate Domnule Tereaca , chiar crezi ca toata lumea „este prosti ” spunemi si mie te rog unde este insulta si calomnia la afirmatia mea ca Domnul Pale depoziteaza camioane de Marfa (mancare de pui) in halele PRESTCOM de la dragaica ??????? Mentionez ca primul comentariu scris de mine la-i sters.
    Cat despre afirmatia „Tereaca e?ti o haimana”, o mentin pentru ca trec des pe langa tine si asa ARATI ,asa-i in bransa asta de PSEUDO ZIARISTI.
    Te rog nu mai sterge comentariile pentru ca Pamfil ?menaru are mareeeeeeeeeee dreptate .
    O seara buna.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.