Dr. Ioan Drăgușin: „Vreau ca parlamentul să inițieze legislația pentru ROEXIT!”

 


Tot mai multe și mai dese sunt postările pe facebook din ultimele zile prin care diverși cetățeni se declară susținători ai ieșirii României din Uniunea Europeană.

Unii dintre ei propun, aidoma referendumului pentru familie din weekendul viitor, declanșarea unei proceduri similare pentru votarea Roexitului, similar Brexitului (ieșirea Marii Britanii din UE).

Unul dintre buzoienii care au făcut o astfel de propunere este doctorul Ioan Drăgușin, medic cunoscut și respectat de la DSP Buzău:

„Vreau ca țara mea sa fie respectata, daca UE vrea ca România sa faca parte din structura sa. Daca Timerman a luat locul lui Barosso si mazdroapa Viviane Reding care au umilit tara mea, eu vreau ca Parlamentul României sa initieze legislatia si referendumul pentru iesirea din UE:ROMÂNIA=ROEXIT!”, a scris Dr. Ioan Dragusin , medic primar specialitatea IGIENA și competenta Educație pentru Sănătate

Doctorul buzoian e de părere că țările din Uniunea Europeană urmăresc deposedarea României de resurse și că prin accederea în Uniunea Europeană – România a avut și are de pierdut.

Update: Oficiali ai DSP Buzău susțin că dr. Ioan Dragusin , coordonator al Compartimentului Promovare a Sanatatii, s-a pensionat în urmă cu trei luni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  O fotografie care poate naște ample discuții. Iată care e mesajul transmis  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

28 de comentarii la „Dr. Ioan Drăgușin: „Vreau ca parlamentul să inițieze legislația pentru ROEXIT!”

  • Nu va inteleg..domnule Tereaca! Usor..usor se inmultesc articolele care nu au nimic relevant. A promova declaratiile unor oameni care nu au nimic in „spate” care sa-i faca „formatori de opinie”, nu aduce decat un plus de „maculatura” in siteul dumneavoastra. Nu am auzit de acest doctor ! Il cunosc tot din presa ..dar nu s-a facut remarcat pana acum cu nimic ! In afara de cateva declaratii …iesite din comun..nimic! Poate la nivel local este cunoscut si asta pentru ca suntem un oras de provincie. Dar un articol pentru .. un om…obisnuit… si cu astfel de decalaratii… Alt lucru care ma deraneaza ..este ca am crezut ca dumneavoastra nu aveti afilieri (politice sau de alta natura) care sa va pozitioneze, astfel incat informatiile si reclamele sa va declare partinitor in obiectivitatea informatiilor. Nu inteleg acea reclama (flayer) cu referdumul . Cine a platit pentru afisarea lui?..ca nu are nici o entitate bine definita? Chiar am primit prin posta…am intrat si pe site…si nici un nume sau ONG..nimic! Nu-si asuma nimeni ..acest mesaj…de tip fake..de prost gust si lipsit de logica! Faceti parte din acei ce au initiat ..”anonim” ..aceasta mesaj/campanie ? Cum aparam copii Romaniei…prin vot..la referendum? Daca o sa continuati in acest fel….o sa renunt la orice ..scrieti! O zi buna!

    Răspunde
  • Sunt de acord. Pentru mine cetățean a-l acestei țări jefuite consecutiv de firme din UE și nu numai, Uniunea E nu mi-a îmbunătățit nivelul de trai ci din contră noi am sărăcit iar ei au afaceri profitabile și se îmbogățesc. Nu mai zic de condițiile superavantajoase care le-a dat statul la pachet în negocierea nesimțită a politicienilor români și pe care tu cetățean român nu o să le ai niciodată. Vreau afară din UE.

    Răspunde
  • Asa e baieti ! Sa nu mai dam resursele la straini ,mai bine sa stea in pamant.Multe capete de lemn isi dau cu parerea, fara sa gandeasca.Si venezuela e bogata in resurse,dar populatia moare de foame, intrucat nu au vrut sa fie exploatate resursele lor de straini.Stau cu ele in pamant si urla foamea in ei.Stimati tovarasi si preteni o resursa neexploatata are valoare ZERO .Iar acele resurse ca sa fie scoase din pamant, e nevoie de tehnologie si de oameni competenti ,resurse care costa si nu se gasesc in corcodusul din fata portii !Daca romania are tehnologia si oamenii competenti ,eu sant de acord sa le dam mumu la straini ,dar daca santem doar paduchiosi cu coada pe sus,e mai bine sa lasam strainii.

    Răspunde
  • Daca Romania iese din UE romanii nu vor mai putea trece granita, ne vom intoarce la situatia din comunism unde doar nomenclaturistii de partid vor putea sa treaca granita, ca doar ei vor avea pilele necesare pentru aprobare si bani pentru ca fura din avutul poporului.
    Daca Romania iese din UE romanii vor incepe sa faca foamea pentru ca PIB-ul Romaniei e format din banii UE si a companiilor UE.
    Fara banii veniti de afara de la UE si companiile straine romanii ar muri efectiv de foame pentru ca ar ramane fara locuri de munca si fara bani pentru a plati ajutoarele sociale si beneficiile bugetarilor. Chiar acum guvernul imprumuta inca 1 miliard de euro pentru a acoperi cheltuielile cu ajutoare, pensii si salarii ale bugetarilor.

    Sa se uite la Marea Britanie, o forta mondiala de top care nici nu a iesit din UE si deja marile companii au inceput sa se retraga din Marea Britanie afectand economia. Va imaginati ce se va intampla in Romania care e ultima tara din Europa? Va fi genocid.

    Răspunde
  • UE nu ne jefuiește
    Nimeni de-afară nu ne jefuiește.
    Ne jefuiesc hoții din țară care a angajat România cu contracte în defavoarea țării, păguboase și în folosul acestor jefuitori, ocrotiți de justiție și servicii.
    Ei au vândut și vând resursele țării.
    În UE este civilizație, la noi nu este interes și perseverență pentru civilizație.
    La noi se urmăresc câștiguri imediate și prin fraudă lejeră.
    AICI ESTE B U B A .
    Hoții vor ieșirea din UE să scape de responsabilități și să rămână cu prada.
    Hoții să plătească cu viața pentru distrugerea țării. Ăsta este adevăratul referendum.

    Răspunde
  • Iulius nu a platit nimeni pentru reclamele pro Referendum de modificare a Constitutiei cum vrea Parlamentul care e mascat sub minciuna Referendum pentru Familie, dar intrebarea de la Referendum nu are nici o legatura cu familia ci intreaba clar SUNTETI DE ACORD CU MODIFICAREA CONSTITUTIEI CUM VREA PARLAMENTUL?
    E o capcana care va duce la introducerea in Constitutie a unor masuri care sa faca hotii curati si care sa abuzeze cetatenii si mai tare, nu doar cu bastoane in cap si mutilare de catre Jandarmerie.
    Observ ca toti din presa se fac ca nu vad ca Referendumul nu are nici o legatura cu familia si e doar o capcana pentru a ne abuza sub pretextul „asa au votat romanii”.
    Daca Referendumul era pentru familie trebuia ca intrebarea sa fie despre familie, nu despre modificarea Constitutiei cum vrea Parlamentul. Poate dupa Referendum Parlamentul vrea ca oricine nu e membru PSD sa fie gazat si ars ca in lagarele naziste. Si se vor folosi de Referendum sa justifice genocidul.

    Reclamele pro Referendum sunt gratis, sunt obligatiile fata de partid ale firmelor ce primesc de la partid contracte grase pe bani publici fara numar, deaceea reclamele pro Referendum nu sunt semnate si sunt tinute „la secret”.

    Răspunde
  • tereaca, esti o nulitate! Asta nu-i articol de presa asa cum tu nu esti jurnalist!

    Răspunde
  • S-a pensionat dar lucreaza in continuare, sa mearga si pensia si salariul de bugetar in tandem.

    Răspunde
  • Mie mi se pare că e articolul zilei de pe site. Vorbim de un lucru extrem de serios și important. Iar referitor la bannerul pro referendum de pe site, o firmă a plătit pentru el.

    Răspunde
  • O fi vrând el, dar nu toți românii s-au îmbolnăvit de „naționalism-comunism”! Marea majoritatea a populației este rațională și realizează că anii de când suntem în UE sunt cei mai prolifici ani din istoria recentă!

    Răspunde
  • Nu vait eu Marea Britanie ei au foarte mulți conservatori, la ei economia merge constant, au destule firme mari autohtone care nu vor pleca din țară numai că au mirosit ce vrea să facă baba de Merkel care a-l târăște după ea și pe francez. Uniunea se va destrăma, nu mai au coloană vertebrala, scârțâie din toate încheieturile și nu pare să se redreseze. Toate țările au mai mult s-au mai puțin probleme economice dar cele din est au fost supuse eșecului economic de la început. Așa sa vrut de dincolo de ocean. Să nu credeți că americanul e prietenul vostru, nu, nici decum, dacă nu are avantaje geostrategice și economice bune nu a-l vezi. Țineți minte cu puțin timp în urmă Uniunea Europeană a vrut să impoziteze anumite produse din America, știți și de scandalul apărut în mass-media cu China tot la fel, a mai apărut în peisaj Turcia și probabil mai urmează. Vai de această minunată țară România care a fost râvnită de multe țări europene și nu numai. Spunea cineva mai devreme că o să ajungem ca Venezuela, să stea pe o mare de petrol și să fie săraci lipiți. Nu e vina poporului că au o conducere coruptă și aservita altor puteri. Și la noi e la fel. Totul se dictează de afară la nivel înalt, numai că noi avem și facultatea de petrol și gaze de la Ploiești care este recunoscuta și afară. Noi spre deosebire de alții am montat sonde și am construit rafinării la arabi. Problema este însă cine deține resursele unei țări. Acesta este elementul strategic. Noi pentru ca așa n-i s-a dictat imediat după lovitura de stat a lui Iliescu am dat imediat pe nimic petrolul acestei țări la austrieci. Totul este regizat dinainte. Totul e cumpanit bine de rechinii economici,nimic nu este lăsat la întâmplare și aici au găsit, contra unei sume modeste de bani politicieni români corupți dornici de vânzarea țării. Cam asta e în mare povestea reală a acestei scumpe țărișoare care până și relieful a-l are complet de la mare pina la munte. Noi chiar avem specialiști dar nu se vrea un cadru adecvat pentru ei. E mai convenabil să fii slugă la alții. Deocamdată!!!!

    Răspunde
  • Sunt blocat!? De ce? Domnule Tereaca…dupa IP-ul dupa care am facut comentariul am fost blocat la acces pe siteul dumneavoastra. Am deranjat? Asta e bine! Dupa cum observati am la dispozitie mii de IP-uri. Confirmati ca e platit banerul ..dar nu spunti de cine. Orice ineptie e buna..daca e platita! 🙂 Proprietarul siteului de unde l-ati preluat nu spune nisci el…de cine. Anonimi care nu au curajul sa-si asume ineptia din baner.

    Răspunde
  • BUKK ARE DREPTATE , VENEZUELENII MOR CU BOGATIA IN PAMANT , NU-SI VAND TARA , ATUNCI SA-SI EXTRAGA SINGURI BOGATIA DACA SUNT IN STARE , ASA E SI LA NOI .

    Mai multe studii arată că Venezuela are cele mai mari rezerve de hidrocarburi de pe planetă, având în vedere depozitele de nisipuri bituminoase în ulei în râul Orinoco. În total, țara ar putea ajunge la cifra de 513 de miliarde de barili de petrol extras, de două ori mai mult ca în Arabia Saudită, potrivit unui studiu efectuat de Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS). Rezervele de țiței din afara râului Orinoco au atins în anul 2005 o magnitudine de 80.582 milioane de barili.[79][80]

    Resursele naturale regenerabile din Venezuela sunt reprezentate de păduri și pești. La fel de importantă este și apa râurilor care e utilizată pentru generarea de energie electrică și de resurse biotice, mărindu-se numărul terenurilor agricole. Printre resurse neregenerabile sunt cele de petrol, gaze naturale, fier, bauxită, cărbuni, aur, diamante, și altele.[81]

    În Venezuela există rezerve imense de gaze naturale. S-au mai găsit niște rezerve în regiunea de nord-est a țării. Atât pe continent cât și în larg, sunt mai mult de 4.1 miliarde de m³ de gaze naturale, datorită cărora Venezuela se află pe locul nouă în lume.[82]

    În Venezuela există peste 150 de clase de minerale. Cele mai importante sunt mineralele de fier, bauxita, aur, diamant, fosfat, cupru, nichel, plumb, zinc, sare, gips și calcar. În Guayana Venezueleană există rezerve mari de fier și bauxită, precum și depozitele de diamante și aur. Rezervele de aur și diamante din Venezuela reprezintă aproximativ 10% din rezervele mondiale cunoscute.

    Venezuela protejează 62,9% (2007) din teritoriul său, ceea ce constituie cel mai mare procent dintre țările din America. Vecinii ei – Columbia, Brazilia și Guyana – protejează doar 31,7%, 18,5% și respectiv 2,2%. În ciuda acestor măsuri de protecție, în Venezuela se pierde o mare parte din pădurile ei tropicale foarte valoroase. Între anii 1990 și 1995, s-au defrișat mai mult de 2,5 milioane de hectare de pădure

    Răspunde
  • Eu îi înțeleg pe cei ce vor afară din UE. Îi înțeleg și le recomand Coreea de Nord și Venezuela.

    Răspunde
  • Cum or fi putând sa gândească unii în acest mod?????. Sa ieșim din UE? Ca UE ne fura?. Dar nu trb sa ne mai mire NIMIC atât timp cât Bz reprezinta ciuma roșie. Pt toți susținători acestor idioți și care mergeți pe mana psd sa :sunteți niște păcălici.

    Răspunde
  • Super idee, adreram la CSI sau URSS

    Ce prostie de articol si un medic senil pensionat

    Răspunde
  • Are un dosarel si el ce ajunge la maturitate.
    Normal ca vrea omul sa iesim din UE si sa se faca amnistie generala si gratiere.
    Voi credeti ca oamenii astia sustin PSD-ul si abuzurile partidului fara sa aiba interes?
    Toti infractorii vor sa scape, ii ajunge trecutul din urma si vine vremea judecatii, singura lor sansa e sa le arda PSD dosarele si sa ii spele.

    Răspunde
  • MĂ Tereacă, zi tu drept, cine te-a pus să promovezi aberatiile lui terchea-berchea ăsta? Că doar n-ai făcut-o tu de capul tău. N-aveai cum ….

    Răspunde
  • Deși nu știu cum s-a ajuns la postarea opiniei unui anumit doctor ( mai ales înaintea referendumului de cumetrie ) sunt de acord să ieșim din UE ! Să ne îndreptăm spre alte zări, ceva mai estice, de unde ne-am mai ” inspirat ” vreo 6 decenii, zone supercivilizate, zone sigure unde tot ce mișcă e controlat, țări de la care avem ce învăța. state care vor face investiții masive în România, oameni care nu vor pune ochii pe prețioasele noastre materii prime ( mă rog, cu excepția unor hidrocarburi )- în concluzie, o … tovărășie cu Viktor Orban ori Duda și Kacscinski ( țări oricum mai civilizate și … CATOLICE ! ) și toți împreună să mergem la … țar ! Nimic nu trebuie să ne surprindă la un popor cu o educație tot mai precară , ușor de manipulat și cu politicieni care au grijă de România ca dracu de tămâie …

    Răspunde
  • Pfff…ce doftor destept domle’,lasa politica si ocupate de igiena acolo,cea personala chiar (nu ti-ar prinde rau o tunsoare).Ai dracu nebuni ma!!!

    Răspunde
  • Hai ..TIBA tu si acolitii Tai ..IMBARCAREA ..si MARSH in Siberia !!! RETRAGERAGERA Cetateniei ROMANE acetor limbrici IMPLANTANTATI de Moscova in romania!!! GUNOAIELOR !!!

    Răspunde
  • Dar , ca parlamentul să legifereze LEGALITATEA REGALĂ…..nu ai dori Dta Dle Doctor? Regaliatea care ne a dat INDEPENDENTA-MAREA UNIRE, regalitatea care ne a scos in lume din hruba istoriei, regalitatea atât de dorită de elitele noastre, de Generatia de Aur a natiei,dar pe care un kgb ist si un securist_kanalie perfectă,(Iliescu&Băsescu) au nesocotit o, de dragul unei ilegitime structuri statale impuse de STALIN!

    Răspunde
  • Cine să te respecte, șpăgarule??? Pe cine să respecte străinii??? Pe hoții care ne guvernează de 28 de ani??? Pe analfabeții care dorm în structurile europene și tac cu grație??? Putori ca voi cei din PSD-ALDE care nu faceți nimic altceva decât să furați de 28 de ani???? Pe mine străinii mă respectă: n-am furat nimic !!! Nu m-am dus să mint, să fur să înșel…Pe voi nu vă respectăm nici noi !! Cum să vă respecte străinii ?? ȘI, rămâne tot cum am stabilit: MUIE PSD-ALDE !!!!!

    Răspunde
  • articol de kkt, promovezi niscaiva securisti, doctori in spaga, cu mentalitate rusofila, pusi s-a sondeze opinia publica buzoiana. Nu te mai cred ca esti un ziarist onest, fapt pentru care EU, incepand de astazi, iti dau…. IGNOR si celor carora le ridici mingia… MUIE draqnea, MUIE PSD. Cu condescendenta… UN Pro european.

    Răspunde
  • Iata ca am ajuns si in 12-Dec-2021 , a trecut ceva vreme de la data aparitiei acestui articol . Intreb , pentru cei care ati comentat oribil si abject impotriva mea ( fara sa ma cunosteti personal ) , inca va mai mentineti opiniile referitoare la opinia mea de atunci ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.