Toma: „Facem tot. După asta, trecem la următoarea”

În sfârșit. După zeci de ani de așteptare s-a asfaltat cea mai importantă stradă din Micro XIV – Aleea Școlilor – vezi fotografia de mai sus.

Pe această stradă sunt trei unități de învățământ: școala din Micro XIV, LPS și Scoala Postliceală Sanitară.

S-a asfaltat și aleea din fața Școlii Generale Sf. Andrei

„Nu plecăm din Micro XIV până nu facem tot. După strada asta trecem la următoarea și tot așa”, a anunțat Toma la inspecția făcută pe Aleea Școlilor.

Iar anunțul primarului se transpune în realitate. După Aleea Școlilor, muncitorii au trecut deja la Strada Prieteniei.

S-a început frezarea străzii Prieteniei

„Va fi de muncă pe această stradă. N-a fost asfaltată niciodată ca lumea. În loc de asfalt, când s-a făcut strada s-a turnat beton. Iar acest beton nu poate fi frezat, e foarte dur, rupe dinții frezei. Suntem nevoiți să turnăm asfalt peste el.

Beton crăpat în loc de asfalt

De asemenea, vom înlocui bordurile care sunt mai afectate. După Strada Prieteniei ne vom muta pe strada Slt. Mădălin Stoica”, a anunțat ing. Dumitru Toader, director tehnic la Urbis Serv

Strada Prieteniei are 360 de metri, între Bd. Stadionului și strada Slt. p.m. Mădălin Stoica (sanitarul buzoian ucis în 2007 în Afganistan).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Toma: „Facem tot. După asta, trecem la următoarea”

  • Am.mai zis o si o mai zic; primarul asta este anormal de bun. Ori e nebun ori e prea bun.

    Răspunde
  • Nu-l mai laudati asa ca nu face cine stie ce, iesit din comun. Ba mai mult lasa si treburile incepute, neterminate. Sa va dau un exemplu: in 2018, primavara s-au apucat sa faca o parcare in Micro14 in spatele scolii12 si bisericii din cartier…au turnat balastru si au plecat fara sa o asfalteze. S-au intors in primavara asta si au facut o alta parcare inceputa din toamna trecuta la numai 100 de metri de cea de care v-am povestit mai sus. Acum se lucreaza in zona dar fara vreo intentie de a se termina si parcarea inceputa in Primavara anului 2018. Rusine domnului Toma si celor de la URBIS ca lasa treburile neterminate.
    https://www.google.ro/maps/place/Aleea+Paltinilor+36,+Buz%C4%83u/@45.1527602,26.793144,403m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x40b1600759fd2865:0xb1570e814dabf65e!8m2!3d45.1527839!4d26.793759?hl=ro

    Răspunde
  • Facem pariu că vor rămâne străzi și parcări neasfaltate în Micro XIV așa cum au rămas în Dorobanți și în Broșteni, deși și acolo au spus că vor face tot?
    Primăria face doar o mică parte din ceea ce ar trebui să facă. Având în vedere că avem o „superstație” de produs asfalt și o firmă de asfaltări ar trebui ca toate străzile să arate impecabil, dar realitatea este alta… Așa că, mai ușor cu laudele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.