„Erau contrafăcute. Uitați-vă și dvs.!”


De la două parfumuri considerate contrafăcute a pornit scandalul de joi seară din centrul Buzăului, sfârșit într-o baltă de sânge.

După trei zile de la incident s-a aflat că victima ar fi vândut agresorilor cele două parfumuri.

Unul bărbătesc Black XS și unul de damă Allure Sensuelle Chanel.

Agresorul, Adrian Merișan, a cumpărat cu 2 și 1,5 milioane de lei vechi cele două parfumuri. Acesta a povestit azi versiunea sa asupra celor întâmplate.

„Eram pe terasă la Liberty Cafe cu două săptămâni în urmă. Leo m-a abordat dacă nu vreau să cumpăr niște parfumuri. M-a dus la mașină, a deschis portbagajul, mi-a arătat mai multe. Am luat un Black XS, am plătit 2 milioane. Seara, acasă, pentru că urma ziua soției, am întrebat-o dacă nu vrea și ea un parfum. N-aveam numărul lui Leo, a doua zi m-am dus le terasă și am lăsat vorbă. Pe seară Leo a venit la mine acasă. Am luat două parfumuri, zicându-mi că așa îmi face reducere. Problema e că unul parfumurile soției, un Chanel, s-a dovedit a fi contrafăcut. Literele de pe sticlă au început să se desprindă, iar parfumul a început să se scurgă pe lângă dop. M-am uitat apoi mai atent și la parfumul meu Black XS, am comparat sticluța cu una originală, și am văzut diferențe. Atunci, i-am dat mesaj în care i-am reproșat că mi-a vândut parfumuri contrafăcute. A rămas să-i dau înapoi al doilea parfum al soției, nedesfăcut, iar în schimb să-mi dea cafea. Nu l-am mai găsit de atunci, până joi seară când am ieșit pe terasă cu fiul și nepotul la un suc. Am parcat mașina înspre Hotel Pietroasa. Nu știam că el e acolo. Când ne-a văzut s-a enervat brusc, și-a ieșit din fire și a început să arunce cu scaunele după noi. Că eu aș fi venit cu cuțitul în mână și că el a văzut de departe e o minciună. Cred că domnii polițiști și domnul procuror au văzut pe camerele de supraveghere ce s-a întâmplat. De-asta n-am fost arestat și mi s-a dat doar control judiciar până când se vor limpezi lucrurile”, a povestit Adi Merișan.

În urma bătăii iscate, vânzătorul parfumurilor, Leo Glăvan, a fost lăsat într-o baltă de sînge.

Victima susține că a fost tăiat cu cuțitul, agresorii dimpotrivă, zic că Glăvan s-a tăiat în cioburile răspândite pe jos atunci când s-au luat la bătaie (CLICK AICI pentru detalii).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „În loc să-mi repare mașina, mi-a dezmembrat-o”. Iată acuzația bucureșteanului și răspunsul buzoianului  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Erau contrafăcute. Uitați-vă și dvs.!”

  • Întrebarea este de ce ai da 200 lei pe un parfum la unul pe stradă, când în magazine costă tot cam atât? Black XS costă cam 215-230 ron.

  • varianta asta nu merge,alta nu are?

  • Vrajeala de adormit copii…..
    Cat tupeu si cata nesimtire

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.