A început forarea pilonilor noului pod peste râul Buzău

Va fi, de departe, cel mai mare pod din jud. Buzău.

Nu mai puțin de 1,3 km va avea podul care va trece succesiv peste 1) Lacul de la balastieră, 2) Râul Buzău și 3) Balta Ciorpelarilor (vezi foto mai jos).

În ciuda frigului, de câteva zile a început dinspre „Ciocârlia” (Vadu Pașii) forarea pilonilor viitorului pod:

Lucrarea este executată de firma Zublin România (specializată în realizarea de fundații) subcontractată de UMB Spedition (firma lui Dorinel Umbrărescu) – cea care a câștigat licitația de execuție a primului lot a autostrăzii Buzău – Focșani.

Zublin România este conform listafirme.ro sucursala din România a unei mari companii din Germania. În 2021 avea în România 139 de angajați cu o cifră de afaceri de 107 mil. lei.

Imaginile au fost filmate sâmbătă cu drona de RedWhistler, un buzoian care monitorizează A7

Conform filmării de la mai sus (mulțumim RedWhistler) a început forajul și la al doilea pod, cel din zona viitorului nod de la Vadu Pașii (A7, E85, DJ203K).

Aici lucrează chiar două foreze ale firmei Agisfor SRL din București. Conform listafirme.ro Agisfor a avut în 2021 o cifră de afaceri de afaceri de 12 milioane de lei cu 57 de angajați.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „A început forarea pilonilor noului pod peste râul Buzău

  • I-au dat si Bacau -Pascani lui Umbrarescu!OK!Eram sigur ca vom ajunge mai repede pe autostrada la Bacau sau Roman ,decat la Bucuresti cand am vazut ce firme au in executie tronsoanele spre Bucuresti! Nu se invata minte niciodata romanul si CNAIR-ul asta ,desi pe astia ii invinovatesc de hotie!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.