Asfaltare aproape ISTORICĂ. Bucurie pentru mii de buzoieni

E o asfaltare aproape istorică pentru județul Buzău.

Astăzi a început asfaltarea drumului județean de la Vintilă Vodă spre Sărulești și Bisoca:


Imaginile cu asfaltul au fost urcate pe facebook cu mare bucurie de Florin Stemate, primarul de la Bisoca:


Florin Stemate, primarul de la Bisoca, a fost ales independent, dar a promis că intră în PSD dacă în timpul mandatului său CJ Buzău îi asfaltează drumul.

Bucurie e și la Sărulești, mai ales că asfaltarea a început de jos, de la V. Vodă spre Sărulești. Un localnic ne-a trimis un scurt clip video:


Începerea asfaltării drumului de la V. Vodă spre Sărulești și Bisoca a fost anunțată la sfârșitul lunii iulie de Emanoil Neagu. A greșit termenul doar cu 2-3 zile. „Pe 7-8 august începe, în sfârșit, asfaltarea. Am fost informați de constructor că în trei luni drumul județean de la V. Vodă prin Sărulești și Bisoca se va asfalta”, a anunțat Emanoil Neagu în conferința PSD Buzău

În acest an a început asfaltarea, în premieră, a unui alt drum județean de o frumusețe (și importanță) aparte, cel de la Brăești spre Bozioru și Cozieni.

Foto, imagini de la Ivănețu, de pe drumul județean. Poate s-ar fi asfaltat mai mult, dar firmei care modernizează drumul Cozieni – Bozioru – Brăești i-a luat foc stația de asfalt

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Asfaltare aproape ISTORICĂ. Bucurie pentru mii de buzoieni

 • DOM PRIMAR STAI CUMINTE SI NU INTRA IN PSD E MAI BINE ASA SAU TE AU SANTAJAT CU ASFALTUL CE ZICETI

  Răspunde
 • DOMN PRIMAR LASA PSD SAU AI FOST SANTAJAT CU ASFALTUL

  Răspunde
 • Foarte bine că se asfaltează!
  Dar, restul drumurilor județene buzoiene neasfaltate când vor fi asfaltate??? Bani au fost, bani sunt, dar nu există voință politică! Ești cu tov. Neagu poate-poate ți se asfaltează drumul județean către și din comună, deși sunt unii primari pesediști care nu au drumurile asfaltate, poate pentru că nu vor să se reîntoarcă în comună cei plecați sau alte persoane care să aspire la primărie.

  Răspunde
 • Uite că Leu Balamuc se tine de treabă și termina infinit mai repede decât Oyl Holding un drum cu o complexitate mai ridicată!

  Răspunde
  • Din fericire asfaltarea o face Vladrom, o firma noua cu statie de asfalt si utilaje noi.

   Răspunde
 • Domnilor, in județul nostru numai asfaltările și parcările sunt importante? 90% din știri sunt numai despre asfaltări si parcări, fute m as pe ele de mașini ca toți le folosiți sa va deplasați pe o raza de 2km.

  Răspunde
 • A inceput cu o pauză. A inceput Vineri după ora 15…si apoi până azi pauză. De ce nu udă mașina praful care se ridică zeci de metri? Profitați de noi, ăștia de ale de Neagu… Nu vă gândiți cât praf înghițim? Nu mai dati bani la. CHIȘINĂU SI BĂGAȚI BANII SĂ PLĂTIȚI ORELE DE NOAPTE

  Răspunde
 • Au asfaltat 50 de metri și gata. Asta a fost tot. Restul la anul și la mulți ani. Praf în ochii proștilor. La propriu… Acum nu se mai laudă Neagu?

  Răspunde
   • Așa este. Am trecut azi pe acolo și se lucra. Cum putem afla dacă se va pune și strat de uzură? Asfaltul turnat acum este foarte subțire.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.