Azi, ora 09.00. Se montează stații de filtrare a apei

Compania de Apă Buzău anunță că azi 10.12.2019, în intervalul orar 9.00-16.00, se va întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă la C.T. 2 – cartier Micro XIV.

Tot în Micro XIV se ia apa și la CT 5 între orele 09.00 și 12.00.

Noua stație de filtrare a apei

Măsura este necesară pentru montarea și punerea in funcțiune a unei noi stații de filtrare la sistemul de alimentare cu potabilă.

Sunt afectați atât consumatorii din blocurile arondate cât și agenții economici din zonă.

„Acțiunea face parte dintr-un amplu program de înlocuire a unui număr de 7 stații de filtrare în sistemul de alimentare cu apă potabilă din Municipiul Buzău. Vă mulțumim pentru ințelegere!”, anunță Comp. de Apă Buzău.

Tot azi, în intervalul orar 8.00-16.00, se va întrerupe serviciul de alimentare cu apă potabilă pe Aleea Romaniței din mun. Buzău. Măsura este necesară pentru punerea in functiune a rețelei de alimentare cu apă potabilă, fiind afectați consumatorii de pe Aleea Romaniței.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Azi, ora 09.00. Se montează stații de filtrare a apei

  • Pai acum pe ultima suta a anului sa mai carpim ceva.La asa sediu de lux trebuie justificati si bani.Intr-un asemenea hotel intrau si prefectura si 1/2 din primarie si apa .De fapt asteptam sa-si recupereze bani din noile scoruri la apa(mai ales din pluviala care nu mai vine).Oare cati”contopisti” populeaza acest hotel de lux ca “palmasi” nu cred ca au parte de asa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.