Azi s-au trasat 20 de locuri, de mâine va fi funcțională

La această oră muncitorii de la Urbis Serv trasează cu vopsea cele 20 de locuri ale noii parcări amenajate în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Buzău.

Va fi o parcare cu plată, clienții urmând a achita câte 2 lei pe oră.

Inițial ideea amenajării parcării viza doar crearea unui spațiu care să fie folosit de publicul venit cu mașina la spectacole.

Ulterior s-a luat decizia înființării unei parcări în toată regula.

Astfel că de mâine, un angajat de la Urbis se va posta la fața locului cu chitanțierul în mână.

Probabil că va avea clienți de la multitudinea de localuri (și terase – pe timpul verii) deschise în zonă.

Accesul în parcare se va putea face atât dinspre Bd. N. Bălcescu, dar și prin spate de pe strada I.C. Brătianu (între blocul Magnolia și Biserica Catolică) – recent asfaltată.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  ULTIMA ORĂ! O tânără care trecea pe stradă a sunat la 112  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Azi s-au trasat 20 de locuri, de mâine va fi funcțională

 • Ocupam spatiu vital pe orizontala in loc sa procedam pe verticala. Ce nu vede sau aude Toma, nu exista se pare. Exista sistemele inteligente de parcare care, pe spatiul a doua masini (4.8 m latime si 6,38 m lungime, cu inaltimi variabile) pot acomoda de la 6 la 16 autovehicule, pe verticala, cu niste costuri mult mai mici decat salariul unui taxator. Sa nu mai mentionez problema initiala, aceea a terenului ocupat http://nebula.wsimg.com/4083ccb763052987465558a6cbe7e5e8?AccessKeyId=062F62DE05D5381A17C2&disposition=0&alloworigin=1

 • Puține locuri de parcare în fața unor obiective, societăți…
  Sunt aproape sigur că în mandatul viitor se vor face cel puțin patru parcări supraterane, iar din pasajul de la Bisericuța copiilor, poate fi continuat cu o parcare subterană de zeci de mașini, ocolind tunelurile existente în zona centrală.

 • Așa spun toți mandatul viitor , dc nu incepi acum sa te vadă lumea și îl termini in mandatul viitor

 • Parcari cu plata pe orizontala. O idee proasta apreciata doar la Buzau. Spatii verzi distruse peste tot. Doar mulci. Ca asta ne ajuta sa respiram.

 • Așa suntem noi ,Facem bani din piatră seacă .

 • Ideea nu e rea, oricum acolo parcau ilegal baietii care se duceau sa bea si apoi plecau bauti la volan.
  Asa macar incaseaza si primaria ceva la treaba, daca tot se parcheaza acolo.

  Ideal era sa inchida spatiul sa fie imposibil sa ajungi cu masina pe trotuar si platou si sa nu mai ofere cadou platoul pentru crasme pe perioada calda, dar cine sa faca asta, n-are nimeni oua sa faca asta din PSD atata timp cat partidul e finantat de patroni care vor in schimb proprietati publice cadou sa le poata valorifica.

  In a doua imagine e Porscheul Panamera al patronului de la Recomplast (la fosta Contactoare), de aici si numarul B-119-REC
  Touaregul de langa Porsche, din dreapta, daca nu ma insel e a unui sef de la o institutie din asta publica de care nu a auzit nimeni, nu se ocupa cu nimic, dar incaseaza mii de euro salariu lunar, ca asa e la bugetari, munca deloc, bani multi.

 • O corectie, Porsche Panamera a beizadelei patronului de la Recomplast, ca beizadeaua umbla cu Porsche, nu ala batranul, ala batranul umbla cu SUV-uri si mai intra si ca nebunul pe trotuare si face accidente din cauza vitezei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.