Conflict după ce „fata a fugit la mama”!

Au fost focuri de armă azi la casa lui Ion Mantu, cunoscut ca Ion Argintaru, de pe strada Democrației din Buzău.

Se pare că fiica lui Ion Argintaru ar fi fugit „la mama” – din casa soțului său. Familia soțului a venit astăzi să recupereze fata, cu forța dacă era necesar.

Așa s-a ajuns la conflict fizic, iar fratele fetei ar fi tras cu un pistol, se pare neletal, pentru a-i îndepărta pe musafirii nepoftiți.

Nimeni nu a fost rănit, dar un bărbat din casa fetei, căruia i s-a făcut rău, a fost luat cu ambulanța.

Forțele de ordine au oprit circulația rutieră și pietonală pe str. Democrației până la liniștirea conflictului și efectuarea cercetării la fața locului.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Conflict după ce „fata a fugit la mama”!

 • Ca sa știți situația completa,fata a fost data de sotie băiatului varului lu Ion,care a murit de Covid.Casatorie aranjata.Acum sa va așteptați la mare ceartă,ca are rude la București și Ploiești care sigur vin.Stabor cu scandal o sa fie sigur.Si polițiști care o sa se uite la lună.

  Răspunde
   • Tatăl băiatului care se casatorise cu fața lui Ion a murit de covid.Era de-asemenea și var cu Ion.

    Răspunde
  • Polițiștii să stea să le păzească porțile, ca doar de altceva le e frică…țiganii fac ce vor, să oprească circulația ptr totdeauna în fața casei lor, sa se știe ca românii sunt inferiori….

   Răspunde
 • Rugam de data asta autoritatile locale, sa nu intervina.Daca vor sa intervina sa o faca cu Inml.ul dupa conflict si sa aduca cu ei cateva coparsee.

  Răspunde
 • Chiar că ăștia fac ce vor. Ce român își face nunta, botez, mormântare in stradă??? Ei pot, ii păzește poliția să nu le facem rău noi, românii. Rămâne gunoiul pe strada, vine RER și face curat…..și noi plătim. Alooo poliția!!!!

  Răspunde
  • Pt ăștia care comentează. Asta e un țigan care trăiește din afaceri, are un hotel ,a mai avut și niște saloane de nunti. Omul s-a liniștit de ani de zile. Acum ce era sa facă? Sa lase urangutanul sa ii ia fata împotriva voinței ei?S-a rupt de tradiția țigănească cu căsnicia fortata, copiii sunt ambii cu liceul terminat asa ca bine a făcut ca si-a aparat sora.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.