Fotbalist de la Gloria, terminat! Cum s-a răzbunat fosta iubită

E foarte probabil, la 29 de ani, finalul carierei pentru fundașul Gloriei Buzău – Marius Ioniță.

Nu i se trage de la jocul de pe teren, ci din răzbunarea logodnicei. Aceasta a povestit la Prosport că a fost înșelată de fotbalist:

„E șocul vieții. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie. Mai ales când nu te aștepți la asta

Drept răzbunare, fosta iubită i-a dat apoi „decisiva” fotbalistului Ioniță. Le-a prezentat jurnaliștilor de la Prosport mai multe bilete de pariuri on-line, pe care le-ar fi jucat la îndemnul lui Ioniță.

Dacia Unirea Brăila – Gloria Buzău 1-2
Miza: 100 lei pe egal – cotă 1.70 (plus alte meciuri) – pariu pierdut
Marius Ioniță nu a fost în lot.

CSM Slatina – Gloria Buzău 0-2
Miza: 100 lei pe scor corect 2-1 (cotă 19.00) – pariu pierdut
Miza: 200 lei pe egal (cotă 3.85) – pariu pierdut
Miza: 100 lei pe egal la pauză și victorie Slatina la final (cotă 6.15) – pariu pierdut
Miza: 500 lei Slatina câștigă meciul (cotă 2.75) – pariu pierdut
Marius Ioniță a fost integralist în acest meci.

FC U Craiova – Gloria Buzău 1-1
Pariul: prima repriză egal plus alte meciuri. La pauză scorul a fost 0-0 – pariu câștigat. Marius Ioniță a fost integralist în acest meci.

Declarația logodnicei

„Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că fix bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și cel mai mult l-am susținut în viciului lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi. Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea.

La el deja e drog, nu poate să treacă o zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare pe care nu am mai recuperat-o. Problema mare nu era că juca, ci că paria pe meciurile propriei echipe sau îmi furniza informații în funcție de lot sau discuțiile de la ședința tehnică să pot juca online. Uneori primeam mesaje și la pauza dintre reprize. Acum e tardiv să mai spunem sau să facem ceva. Îmi pare rău că nu a avut măcar respect să termine cu mine înainte să mearga la ea. Să îți găsești bărbatul iubit în casă cu altă femeie e șocul vieții, mai ales când nu te aștepți la asta”

CONSECINȚE: Marius Ioniță riscă acum să-i fie reziliat contractul de către Gloria Buzău și, mai grav, să fie suspendat de FRF pentru 2 ani. Ceea ce ar însemna finalul carierei fotbalistice.

OPINIE. Reporterul buzoienii.ro a văzut meciurile Gloriei din acest sezon. Strict fotbalistic Marius Ioniță e, atenție, pe plus! A jucat în general bine, fiind jucător de bază. A și greșit în câteva meciuri (ca fundaș se vede imediat), dar a avut și partide în care a avut intervenții providențiale, în care și-a salvat echipa de la primirea unor goluri. Alegația că ar fi fost „blat” la unele meciuri e greu de susținut. Apoi, dacă juca prost s-ar fi văzut, iar antrenorii l-ar fi schimbat imediat.

Ilie Stan: „Probabil i se va rezilia contractul”

„Fiecare jucător are stipulată clauză în contract că n-are voie să joace la pariuri. Dacă există dovezi, atunci i se va rezilia contractul. Nu cred, că-l cunosc foarte bine pe Marius. E un buzoian și un copil deosebit. De acest jucător n-aș putea să cred aceste lucruri, chiar n-am ce comenta. Este clar că atâta timp cât voi fi la Buzău cei care nu respectă contractul vor plăti. Sunt surprins de ce-mi spuneți. Nu pot comenta ceva ce nu e sigur. Eu îl știu că e un băiat deosebit și nu cred că ar fi făcut așa ceva”, a spus Ilie Stan pentru Prosport.

Întregul articol (inclusiv cu pozele biletelor de pariuri) poate fi citit AICI.

loading...

5 comentarii la „Fotbalist de la Gloria, terminat! Cum s-a răzbunat fosta iubită

  • Eu nu l-aș pedepsi. E cuvântul lui contra cuvântului ei. Majoritatea pariurilor erau pierdute! E posibil ca ea să fie dependenta de pariuri!

  • Vax! Si eu care sunt paralel cu fotbalul, daca as fi pus la intamplare pariurile acelea sau cu ala-bala-portocala tot as fi castigat macar vreo 3…….[Leo]

  • Hai bre nea Mihai, serios ? Asta pierde la pariuri de fraier, eu cred ca si partida cu amanta a fost la pariuri. Pariase ca nu i-l prinde logodnica, a pierdut din nou. Un lucru este cert, suporterii nu au ce pierde prin dispariția acestor specimene, ba au de castigat.

  • Un cocalar si o panarama. Nu cred ca intereseaza pe nimeni zoaiele lor. Personaje de-astea trebuie tinute in umbra.

  • Fetițe si fotbalisti! Cahhhh! Doua „usi de biserica” !Dupa ce le fac vedete pe tot felul de patachine, dar le dau si cate un sut in fund acestor bagaboante, incepe sa „le miroasa”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.