Fotografia zilei la Buzău. Motiv de invidie printre ceilalți politicieni locali

Fotografie de colecție pentru vicele CJ Buzău.

Astăzi, în Luxemburg, Adrian Petre a avut prilejul de a se întreține câteva minute cu cea care a fost cea mai temută femeie din România – fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi.

Petre a ajuns în Ducat alături de lăutarii și dansatorii ansamblului Plaiurile Mioriței, la invitația Ambasadei României cu prilejul celebrării Zilei Naționale.

„Ambasada Romaniei in Luxemburg a celebrat azi Ziua naţională a României printr-un spectacol de cântece şi dansuri româneşti oferit de ansamblul „Plaiurile Mioriţei” din Buzău. Invitatia adresată Consiliului Judetean Buzau si a Centrului Judetean de Cultura si Arta Buzau ne-a fost făcută de ambasadorul Lilian Zamfiroiu.

Dintre spectatori au facut parte membri ai Guvernului, reprezentanti ai corpului diplomatic acreditat in Marele Ducat, reprezentanti ai anumitor ONG-uri locale si europene, oameni de afaceri si o consistenta prezenta din randurile comunitatii romanesti din Luxemburg.

De asemenea, au fost prezenti numerosi reprezentanți ai României la Curtea Europeană de Justiție, la Curtea Europeană de Conturi, inclusiv doamna Laura Codruţa Kövesi, care şi-a preluat mandatul de procuror-șef al Parchetului European, cu sediul în Luxemburg.

Desfasuratorul evenimentului a cuprins intonarea imnurilor României, Luxemburgului și Uniunii Europene, un program artistic sustinut de Ansamblul Plaiurile Mioritei, urmat de o receptie pe parcurul careia au fost prezentate produsele traditionale ale Buzaului (vinuri buzoiene, produse culinare, costume traditionale, obiecte de artizanat, pliante si filme de prezentare).


Gazda noastra, dl Ambasador Lilian Zamfiroiu, s-a aplecat asupra anului 2019 si a impactului acestui an pentru tara noastra, subliniind ca Ziua Nationala evocă valorile unităţii, solidarităţii şi toleranţei, valori universale şi actuale la nivel individual, naţional, european şi mondial.


La randul meu, am sustinut in fata audientei frumusetea si unicitatea locurilor noastre, invitandu-i pe cei prezenti sa ne viziteze tara si, in special, sa se bucure de tinutul Buzaului.

Acest eveniment a fost un excelent prilej de promovare turistica a Buzaului, de prezentare a traditiilor si a valorilor artistice locale, care merita pe deplin sa fie cunoscute. Multumesc dlui Ambsador Lilian Zamfiroiu pentru invitatia facuta si pentru calduroasa gazduire!”, a anunțat Adrian Petre.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Fotografia zilei la Buzău. Motiv de invidie printre ceilalți politicieni locali

  • Ma intreb cui dorea domnul sa ii fabrice dosar doamna care e experta in asta si are unitate de elita ce fabrica dosare si executa oameni la comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.