Iată ce culoare va avea asfaltul

Lucrările masive demarate de municipalitate între Bd. Unirii Sud și noul Kaufland – zona Cimitirului Eroilor – au intrat într-o nouă etapă.

Cea în care lucrările de pregătire demarate în urmă cu mai bine de o lună se apropie de finalitate.

Deja a căpătat contur, prin montarea de borduri, prima pistă adevărată de biciclete din municipiul Buzău.

„Va avea doi metri lățime. Câte un metru pe fiecare sens. Se va întinde din zona Semafoarelor până la noul Kaufland. Pentru a fi identificată mai ușor am găsit și soluția colorării asfaltului. Am ales un pigment roșu-grena”, ne-a declarat Silviu Nicoară, director Urbis Serv.

În următoarele zile se va bordura întreaga lungime a pistei de biciclete, după care se va trece la turnarea asfaltului și la efectuarea marcajului.

Restul trotuarului va cuprinde un spațiu pietonal – tot de doi metri lățime – pe care se vor pune dale în același model ca pe partea opusă (unde operațiunea de montaj este aproape gata).

Lângă gard se va pune marmură în care vor fi integrate proiectoarele de lumini care vor lumina fotografiile istorice ce se vor prinde pe cadrul metalic.

loading...

6 comentarii la „Iată ce culoare va avea asfaltul

 • Panourile cu poze vor fi cumparate pe bani grei de la firma de casa a domnului primar si a consilierului acestuia Alfred Vasilescu, firma numita MS Grafix (Mike Zarr Ads SRL)?
  Firma infiintata cand a venit Toma la putere si care de cand a venit primarul Toma la putere absolut toate materialele inutile se achizitioneaza prin firma asta la bani grei.
  De la pixuri pana la siteul primariei toate sunt cumparate pe bani grei tot de la firma asta.
  In fiecare zi stau sa inventeze noi “nevoi” pentru a acorda contracte de achizitie supraevaluate acestei firme.
  Acolo e caz mare pentru DNA.

 • Sper ca marmura asta sa nu fie cum au fost pavelele acelea din centrul orasului (de iti este frica sa calci acum ca sa nu iti scrantesti gleznele).

 • piste …piste … problema este …. cum se va putea intra pe aceste piste de unde si cum ..(la bordurile si gropile care sunt ,cine vine cu bicicleta pe aCOLO SI DE CE ? DACA VREI SA FACI O PISTA ADEVARATA DE BICICLETE ,O INCEPI DE LA AURORA MOLL SI PANA LA KAUFLAND -SUD (ASA ..DE INCEPUT ) ASTA-I O LABAREALA DE IMPRESIE PENTRU ….ETC.

 • Sunt curios cine o sa ia contractul cu panourile cu pozele istorice si la ce bani…aici sa vezi desfrau pe bani publici.

 • Începutul a fost mai greu dle Primar ,sper să continuați și să mai strângeți și câțiva câini vagabonzi care ne mai deranjează .Oricum ,vă mulțumim foarte mult .

 • Dacă aveți dovezi, faceți plângere la DNA. Vorbe în vânt toți anonimii aruncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.