Iată poze cu toate coroanele depuse. Unii zic că a lui Iohannis e cea mai frumoasă. E pelerinaj la monument


Sute de buzoieni au ținut să vină la finalul ceremoniei pentru a vedea coroanele depuse de ambasadele străine și de instituțiile din România.

Iar lumea continuă să vină, mai ales că a ieșit și soarele, astfel că acum la fața locului e un veritabil pelerinaj.

Iar comentariile buzoienilor reținute de reporterul buzoienii.ro sunt cât se poate de interesante.

„Uau! Uite inclusiv America a trimis coroană!”

„Uite, asta rotundă a lui Iohannis e cea mai frumoasă. Păcat că n-a putut veni și el”

„Franța, Marea Britanie, Germania. Cele mai importante țări din Europa”

„Or fi și turci îngropați aici de a trimis și Turcia ?”

„Partidele din România n-or fi avut voie ?”

„Parcă se zicea că va veni cineva și din partea Casei Regale ? N-au trimis nicio coroană ?”

În galeria foto de mai jos au fost inserate toate coroanele depuse.

De notat că la această oră patru militari străjuiesc monumentul „Eroilor Necunoscuți” de la Buzău, cei în cinstea cărora s-a ținut tot acest eveniment.

Ciudat e că deși au avut militari care au participat la defilare, Italia, Austria și Rep. Moldova nu au avut depus și coroane.

UPDATE

Un italian care locuiește în Buzău ne-a trimis o fotografie și cu coroana trimisă de Ambasada Italiei.

Fie aceasta a ajuns mai târziu, fie reporterului aceasta i-a scăpat când le-a fotografiat pe celelalte.

În Cimitirul Eroilor din Buzău sunt îngropați și câțiva italieni care au luptat în primul război mondial în armata Austro-Ungariei.

Citește și articolul: O fi știut, n-o fi știut, cert e că Dragnea a nimerit bine. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Iată poze cu toate coroanele depuse. Unii zic că a lui Iohannis e cea mai frumoasă. E pelerinaj la monument

  • Unde ai făcut școala de jurnalim mai “profesionistule”?! Tu si cu țațele din fața blocului puteți sa dați astfel de titlu unei știri.

  • Trec peste ” profesionismul ” celui ce ne … găzduiește și m-aș opri mai mult asupra celor care au … strălucit . Prin ABSENTA ! Nu știu ce jocuri de culise au fost, ce strategii ” inteligente ” au fost puse la bătaie de strategii politicienilor de la Centru , pe ce s-au bazat atunci când au decis să nu participe la Buzău – cert e că, din ce-am perceput eu în rândul buzoienilor sau din comentariile mediei naționale – au avut de pierdut la capitolul imagine și câștig electoral . Nu-ți trebuie multă istețime ca să realizezi că românului de rând îi plac manifestări cu caracter militaro-oficial – cu atât mai mult cu cât acestea vin o dată la o SUTA DE ANI iar istoria consemnează Marea Unire … Dacă nici acest eveniment CEN-TE-NAR n-a sensibilizat niște conducători ( pân la urmă efemeri !) ca Președintele țării Klaus Iohannis, Președintele Senatului C.P. Tăriceanu, Primul-ministru V.V. Dăncilă și – cu voia Dvs. ultimul pe listă ! – Prea Fericitul Părinte Daniel – ei bine, asta înseamnă că viitorul României nu este de bun augur …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.