Microbuz, răsturnat în afara carosabilului din cauza poleiului. Intervenție ISU

Incident aseară cu echipa de juniori Under 17 de la Gloria Buzău.

Cei 15 copii, împreună cu staff-ul, se întorceau de la un meci de la Miercurea Ciuc.

Potrivit ISU Vrancea, accidentul a avut loc pe pe DN 2D, între localitățile Ojdula, din județul Covasna, și Tulnici, județul Vrancea. Din cauza carosabilului acoperit cu polei,  șoferul microbuzului a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă și s-a răsturnat pe o parte.

„Microbuzul nu avea viteză, era în a doua, abia ce luasem o curbă. De vină a fost poleiul”, a povestit antrenorul Mădălin Măndoiu.

Din fericire, cei 15 sportivi cu vârste de 16 și 17 ani nu au pățit nimic, nu s-a spart nici măcar un geam al microbuzului. Fotbaliștii au fost preluați de autorități și duși să se adăpostească la Primăria Tulnici. Au primit acolo un ceai cald, după care au fost transportați cu un microbuz ISU Vrancea până la Focșani.

De acolo au fost preluați de un alt microbuz trimis de la Buzău, iar după miezul nopții au ajuns acasă. Cu câteva ore înaintea incidentului trecuseră pe acolo atât echipa mare, cât și juniorii A, dar ei au prins carosabilul umed. Juniorii B, care au jucat mai târziu, au dat de polei.

La accident au intervenit 6 echipaje de pompieri. După ce a fost repus pe drum, microbuzl s-a întors și el la Buzău. În Vrancea, a nins sâmbătă, iar pe drumuri s-a format și un strat de polei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.