Peste o mie de elevi au fost trimiși acasă

Ultima școală din jud. Buzău intrată în scenariul roșu e cea din comuna Gherăseni.

Astăzi, profesorul de sport – un fost handbalist – a anunțat că are test pozitiv.

Cei 211 de elevi ai școlii au fost astfel trimiși acasă pentru două săptămâni.

Școala Gherăseni

Acasă au fost trimiși și cei 1090 de elevi ai Școlii nr. 7 din Dorobanți I.

Aici, conform informațiilor furnizate de școală sunt cinci elevi și doi profesori în izolare.

În județul Buzău mai sunt închise Școala nr. 11 și Colegiul BP Hasdeu.

Clase mutate în on-line

*suspendarea desfășurării cursurilor ,,față în față” la clasa a II – a C de la Școala Gimnazială „Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

*se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la clasa a XII-a E de la Liceul Teoretic ”Alexandru Marghiloman”, din municipiul Buzău, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online);

*se suspendă desfășurarea cursurilor,,față în față” la Grupa ”Căpșunelele Vesele” de la Grădinița cu program prelungit nr.2 Râmnicu Sărat, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online)

*se suspendă cursurile ,,față în față” la clasa a VIII-a B de la Liceul cu Program Sportiv ,,Iolanda Balaș” din municipiul Buzău, până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online);

*se suspendă cursurile ,,față în față” la clasa a VI-a B – grupa nr. 2 de la Școala Gimnazială ”Vasile Voiculescu” Pârscov,  până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online);

*se suspendă cursurile ,,față în față” la clasa a V-a A și clasa a VI-a B de la Școala Gimnazială ”Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău, până la data de 21.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Peste o mie de elevi au fost trimiși acasă

  • Aia era!!!au trecut alegerile, acuma hai COVID,bagă mareeee!!!

  • Nu sunt cam disproportionate aceste masuri de inchidere la 3 cazuri in raport cu numarul de elevi dintr-o scoala?
    Ce inseamna 3 cazuri la Hasdeu unde invata peste 1000 de elevi sau Scoala Nr.11 cu peste 2000 de elevi si ce inseamna 3 cazuri la Gheraseni cu 54 elevi?

  • Anonim, din contra, la scoala cu 2-3000 de elevi e mai grava situatia, ca potentialul de raspandire e mult mai mare. Virusul se transmite exponential, nu liniar, deci ori ca-s 3, ori ca-s 13, ori ca-s 30, tot cam dracu ala.
    Daca vrei sa iti pui o intrebare, e alta. Cat de usor se transmite si, mai ales, cat de grav este. Raportat la asta, te poti intreba daca masurile sunt exagerate sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.