Prietenii se tem să nu fi fost răpită! Nu s-a întors de la meditație

Teodora Iamandei a împlinit 18 ani în februarie și este din Pietroasele.

Tânăra este elevă la Liceul Pedagogic în clasa a douăsprezecea și se pregătea pentru admiterea la facultate. Părinții sunt respectați în comunitate. Mama, dna Mirela, este învățătoare la Pietroasele, iar Viorel Iamandei, tatăl, este pădurar.

Din spusele părinților, Teodora Ioana a mers ieri la Buzău la meditație la matematică și nu s-a mai întors! Mobilul îl are închis și nu se poate lua legătura cu ea.

Pe facebook a devenit virală și o postare a prietenilor. Teodora ar fi fost văzută ultima oară ieri după-amiază pe str. Spiru Haret.

După o noapte ca pe ghimpi, părinții tinerei au mers în această dimineață la poliție pentru a anunța dispariția.

În urmă cu patru zile, tânăra de 18 ani anunțase pe facebook că a devenit distribuitor al produselor unei companii de înfrumusețare.

Cu lacrimi în ochi, părinții o roagă pe Teodora să se întoarcă acasă în caz că vede postările de pe facebook. Asta în cazul în care, din diferite motive, plecarea acesteia a fost una voluntară.

Prietenii acesteia iau în calcul și varianta – mai gravă – că Teodora ar fi fost răpită.

Vom reveni.

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

7 comentarii la „Prietenii se tem să nu fi fost răpită! Nu s-a întors de la meditație

 • Devin enervanti parintii astia care incearca sa tina tinerii in lant si care cum pleaca tinerii de acasa in lume cu iubirea tineretii sau sa isi gaseasca iubirea tineretii, cum anunta politia ca a rupt lantul sclavul tanar, ca pe vremuri cand stapanii de sclavi anuntau politia sa se duca sa ii gaseasca sclavul sa il lege iar stapanul cu lant pe plantatie.
  Prosti si aia de la politie ca baga in seama toti nebunii si plangerile lor si mai dau si comunicate si deranjeaza aiurea oamenii in trafic din cauza nebunilor de tipul asta. Ar trebui drastic sanctionati astia care fac plangeri false doar ca sa isi verse frustrarile personale.

  Sa priveasca partea buna, parintii tocmai si-au marit sansele sa isi marite fata, poate cu putin noroc cand o vad deja o sa aiba si un nepotel. Dar totodata acesti parinti si-au micsorat si sansele de a fi invitati la nunta si de a face parte din viata nepotelului dupa ce au facut-o de ras in tot judetul dintr-un orgoliu al parintilor prostesc si sentiment de proprietari de sclavi.

 • @Anonim, cred că știi mai multe decât spui. Varsă tot!

 • #Anonimule , ai copii ?

 • @IPJ Bz, identificați-l pe anonimul ăsta cu idei, rugați-l să-și pună ideile pe o coală A4 și puneți-l să semneze!

 • @Anonim, cred că postarea ta a avut loc sub influența unor substanțe halucinogene, altfel nu-mi explic. Fetele de vârsta ei, care provin din familii bune, care se chinuie să le ofere o educație bună, să nu le lipsească nimic, care se străduiesc să le croiască un drum bun și corect în viață, sunt de cele mai multe ori “victimele” unor flăcăi și a nebuniei acestor ani, o iau razna hormonii în ele , renunță la toată munca lor și a părinților, le încearcă acestora din urmă sufletele si sentimentele, iar mai târziu majoritatea ajung să regrete aceste stupizenii făcute fără discernământ, dar de cele mai multe ori e tardiv, se ratează în carieră, ajunga să facă unul sau mai mulți copii și așa se duce totul pe apa sâmbetei. Sunt convins că și în acest caz, o dragoste oarbă și prostească, a făcut-o să ia această decizie stupidă și idioată.

 • Exact așa se întâmplă, vânătorii de avere pun ochii pe un copil educat și liniștit, îl vrăjesc și așa se ratează un destin! Sper ca părinții copilei să nu se lase intimidați de astfel de escroci sentimentali!

 • O INTREBARE SIMPLA…..CINE SUNT PRIETENII CARE AU ZARIT-O PE SPIRU HARET??????ORA SI SEMNALMENTE ….I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.