Primaria Mărăcineni a amendat Telekom cu o sută de milioane! Iată de ce!

Cu o sută de milioane de lei vechi a amendat Primăria Mărăcineni firma de cablu Telekom. Plus obligația de a sista lucrările 

„Au cablat toată comuna fără să vină să ceară autorizație de la noi. În plus, noile lucrări de extindere a rețelei de cablu din comună ar fi trebuit să se facă subteran. Așa prevede o hotărâre de Consiliu Local din 2015. Tv Sat, de exemplu, celălalt operator din comună, a investit atunci când am făcut trotuarele de pe drumul județean și au băgat cablurile pe sub trotuar. În restul comunei și TV Sat are cablurile tot pe stâlpi” a precizat C-tin Dumitru, city-manager la Mărăcineni. 

Telekom va plăti amenda, dar va rămâne cu cablurile puse.

În acest fel, localnicii din Potoceni și Căpățânești au posibilitatea de a alege oferta cea mai convenabilă ca preț și calitate a serviciilor de cablu tv și internet.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Primaria Mărăcineni a amendat Telekom cu o sută de milioane! Iată de ce!

  • Așteptăm de foarte mult timp sa n-ai vina o firma de cablu și in sfârșit a venit. Cei foi nemernici din primărie (fostul și actualu primar) a pus tot timpul bete in roate, așa cum o face și acum. Apropo rețea de gaz natural știți de ce nu se trage in aceasta comuna? Răspunsul vi-l dAu tot eu, pentru ca fostul primar își pierde afacerea cu gpl-uri.

    Răspunde
  • foarte urat suntem la 5 km de buzau nu benefeciem de internet si televiziube buna si fara gaze este o rusine

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.