Primarul Toma a răspuns cererii șoferilor

E o doleanță veche a șoferilor buzoieni.

Desființarea stației taxi de pe prima bandă a străzii Obor:


Aseară, la sesiunea de întrebări și răspunsuri a emisiunii de la Campus Tv, problema stației taxi i-a fost ridicată primarului de un telespectator.

Veste bună pentru șoferi, de această dată primarul a răspuns pozitiv:

„Da, aveți dreptate. Acea stație de taxi încurcă acolo. Afectează fluența traficului. O să vedem unde o s-o mutăm. Temporar, cred că să-i ducem pe taximetriști acolo unde au fost acele gherete, lângă noul sediu al primăriei. Cel puțin până când or să înceapă și acolo lucrările de amenajare a parcării”


Citește și:

loading...

6 comentarii la „Primarul Toma a răspuns cererii șoferilor

 • Vă salut! Totodată, cred că ar fi utile și semafoarele cu verde intermitent pentru virajul la dreapta care erau înainte, deoarece ar prelua și fluidiza o parte din traficul auto. Și nu numai în acea intersecție, ci și în cele de pe str. Al Marghiloman.

  Răspunde
  • Nu au avut samsarii care au facut sistemul. Au pus si in alte orase la fel, nu a fost din ignoranta, pur si simplu firma aia nu lucreaza cu asa ceva, iar in lucrari de genul primeaza profitul si interesul firmelor, nu cetatenii, astia nu au contat si nu vor conta niciodata.
   Referitor la statia de taxiuri…in sfarsit!
   Dar strada ce a patit in zona aia? Parca s-a trecut cu senile, e devastata toata banda de la statie pana la rond.

   Răspunde
   • Erau bune semafoarele cu secundar. Apostu zice că nu mai puteau fi folosite pentru că vor fi comandate de la centru. S daca erau comandate de la centru nu putea să afișeze o data 15 secunde o data 50. Care i problema? E cred că erau mai scumpe și trebuie să iasă profit!!!Acum nici nu știi dacă sa accelerezi sau sa treci că melcul sa nu te prindă culoarea roșie…

    Răspunde
  • Îmi pare rau dar nu l-ați urmarit prea cu atenție pe stimatul nostru domn primar. Scopul dumnealui în sine și al celor de la Primărie este ca sa oamenii sa nu foloseasca mașina ci sa foloseasca transportul în comun și bicicletele(care toata iarna au stat in ploaie și umezeală acum cand s-a mai incalzit au intrat in vacanta pentru reconditionare de catre firma care a castigat licitatia firma care intamplator se cheama chiar cum scrie pe biciclete dar asta e alta poveste). Cum noi plebea trebuie sa ascultam de domn primar ar trebui sa nu mai circulam cu masinile ci cu transbus-ul si bicicleta și cum nu intelegem de vorba buna asta este si rostul sutelor de semafoare care, sa ma corecteze cineva daca gresesc dar de cand s-au montat mie mi se pare ca mai mult ingreuneaza traficul decat sa il fluidizeze. Așa ca asta este și scopul enerveaza-i sa stea cat mai mult in trafic cumașinile ca la un moment dat cedeaza si renunta asa ca nu mai asteptati verde intermitent la dreapta ca va fi din ce in ce mai putin. Dupa montarea semafoarelor pe Marghiloman la Bazar si pe urmatorul kilometru semafoarele treceau pe galben intermitent după ora 18.00. Acum, daca ai nororucul sa treci noapptea pe la 2.00 pe marghiloman trece o masina la 10 minute si daca te nimeresti sa iesi de pe o strada adiacenta din brosteni sau din Dorobanți in Marghiloman tre sa tragi un pui de somn de 2-4 minute in intersecția prin care nu trece nimeni ca semaforul este roșu și atunci ce treaba are acest lucru cu fluidizrea? Sau marele voievod Toma vrea doar sa petrecem cât mai mult timp in trafic și recurge la toate metodele inteligente pentru a face acest lucru.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.