Toma a închis subiectul

„Avem probleme cu aprovizionarea. Nu toți avem ușă de acces prin spate”.

A fost o plângere a comercianților de pe Bd. Unirii Sud, după desființarea – în decembrie – a parcării la bordură.

Astăzi, primarul Toma a desființat acest subiect:

„Pentru aprovizionare e permis a se opri câteva minute pe Bd. Unirii. Nu s-au dat amenzi pentru așa ceva”, a anunțat primarul Toma în ședința de azi a CLM Buzău.


Venită în ședința CLM Buzău de azi, o doamnă, proprietară a unui magazin de îmbrăcăminte second-hand i-a cerut primarului „hârtie” că poate opri pe Bd. Unirii:


„Nu pot să vă dau scris așa ceva pentru că mi-e teamă că apoi vom găsi Bd. Unirii plin, de la un capăt la altul, cu mașini lăsate pe avarii. Am încuraja acest lucru. Dar n-o să fiți amendată pentru aprovizionare, am vorbit cu șeful Poliției Locale”, a răspuns primarul.

Exemplu de aprovizionare pe Bd. Unirii, fără amendă a Poliției Locale

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Toma a închis subiectul

 • Nu mai pierdeți vremea in CLM dragilor… Toma vrea o autostradă printre mijlocul orașului. Ce-l interesează pe el comercianții?

  Răspunde
 • Șeful Politiei Locale aplica legea sau vorbele domnului Primar?

  Răspunde
  • Acest fapt , va duce la blocarea primei benzi.Cei care au acele magazine pot sa-și aprovizioneze magazinele între anumite ore, sa nu încurce circulația la orele f.aglomerate.

   Răspunde
 • …ce înseamnă asta:’ am vb eu cu șeful poliției locale ‘?….de când gardienii fac rutieră?

  Răspunde
 • Cei care au lucrat sau lucrează in occident știu ca cei care fac aprovizionarea parchează unde au voie și apoi cu platforma cara marfa la magazinul respectiv! Am văzut cum cei de la Pepsi sau Coca Cola cara de paleți pe trotuar pana la magazinul respectiv! La noi marii patroni de haine infecte pline de boli și bube vor sa parcheze pe trotuar , poate chiar și sa intre cu rablele in magazin,! Ca ei așa știu , pentru ca așa au fost lăsați zeci de ani! A venit vremea sa priceapă ca a fi patron sau a avea o afacere nu înseamnă sa ți se ofere parcări sau alte privilegii gratuite! Nu mai zic de plusvaloarea “ la negru “ adusă economiei!

  Răspunde
  • A-ți spus bine, in occident , nu la noi unde așa zisii comercianți, care fac bani din gunoaiele occidentului, se plâng că nu pot aproviziona, când au deschis acele magazine trebuiau să se gândească, cum fac aprovizionarea nu sa blocheze acum circulația

   Răspunde
 • Eu unul nu înțeleg cum vine asta : ” n-o să fiți amendată pentru aprovizionare, am vorbit cu șeful Poliției Locale”! Aplicarea legii este opțiunea domnului Toma? În care alte cazuri „a mai pus o vorbă?” Și dacă se trezește vreun polițist național să aplice legea, domnul Toma ” va vorbi” și atunci cu cineva?

  Răspunde
 • Hai că mai înțeleg că trebuie să oprească pentru aprovizionare dar ce face ăla din poză pe contrasens. Cum a ajuns acolo? Tot domnul Primar a vorbit și pentru această contravenție?
  Off topic: STÂLPUL REZISTĂ!

  Răspunde
 • Nu este interesat Primarul de investitorii care au deschis afaceri pentru lunga durata.Doar cele pentru scurta perioada,a transformat zona Micro 3,pe trotuarele din giratoriu de la Kaufland și parcarea Penny un adevărat tancioc ,s-au înșirat numai tarabe peste noapte,abia poți trece pe trotuar ,ce sa mai poți merge prin parcarea Penny sa găsești un loc de parcare.S au întins tarabe de flori pina in sosea.Oare și acolo a vorbit primarul cu politia locala sa nu intervină? De ce nu a-ti amplasat aceste tarabe în centru,este zona pietonala.
  Un haos total în Micro 3 .

  Răspunde
 • S-a aprobat in Consiliul local noul regulament de atribuire locuri de parcare? Se mai primesc propuneri? Ce acte noi trebuie depuse si pana cand? Cand se reia procedura pe Viitorului?

  Răspunde
 • Cum adica este permis „cateva minute”? Primarul cunoaste semnificatia indicatorului „Oprirea interzisa”? NU ai voie sa opresti si gata…ce e asa greu? Cine este Toma sa spuna Politiei sa nu dea amenda? Ce face el mi se pare abuz in serviciu. Bizonii vor abuza de aceste minute si in cateva luni prima banda va fi ocupata de bosultanii care „face si ei aprovizonarea la magazin”, desi nu au magazin. Cat despre duba din exemplul de mai jos, Politia adevarata (nu gardienii galaxiei), ar trebui sa ii suspende permisul dubistului pentru 30 zile. Vai de p… noastra…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.