Pui de nuc jupuit. Ce-ați avut cu el ?

„Niște vandali (vite botezate) nu au avut ceva mai bun de făcut decât să rupă și să jupoaie de coaja un pui de nuc (pom protejat de lege).

„Furtuna rupea pomul, dar nu jupuia și coaja. Sper din suflet să existe Justiție Divină și să-l sluțească fizic la fel pe cel/cei responsabili… Vreți o Țară că Afară ? Comportați-vă civilizat și nu vandalizați! Nu știți povestea acelui pui de nuc. Este adus de la o Mănăstire!”.

Mesajul și pozele îi aparțin unui cititor buzoienii.ro. Acesta a venit aseară din concediu de la mare. Astăzi, pe lumină, a constatat că nucul din grădina pe care o îngrijea cu multă dragoste pe strada Ciucurete a rămas fără coajă, vârf și frunze.

Există riscul – mare! – ca tânărul nuc să fi fost ucis. Se va vedea în următoarele zile, dacă se vor usca și puținele frunze care i-au mai rămas.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Pui de nuc jupuit. Ce-ați avut cu el ?

  • Poate că Natura nu va lăsa nepedepsite asemenea exemplare … ” umane” !

  • SPER ca NATURA sa nu lase nepedepsite asemenea vandalii !

  • Părerea mea. Un,, animal,, care îl deranjează, la parcare ori vreun nebun, pe care îl deranjează la ferestre. Caz asemănător în M 14,la blocul 11A2,acolo fiind tot un nuc uscat deja, dacă nu la tăiat cei de la Urbis-Serv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.