Puncte noi de lucru în cinci comune și două orașe din jud. Buzău

Cele cinci comune sunt  Merei, Pietroasele, Ulmeni, Breaza, Ghergheasa și Puiești.

Aici a fost extins în 2018, pornind din municipiul Buzău sacul galben.

„E vorba de peste 24 de mii de cetățeni – locuitorii acestor cinci comune. În ultimele săptămâni agenții RER SUD au mers din casă în casă, în fiecare sat, pentru a furniza localnicilor sacii galbeni și informațiile necesare desfășurării proiectului. E și acesta un pas către civilizație, prin gestionarea corectă a ceea ce în termeni populari denumim gunoi” – comunicat RER SUD SA.

EXTINDERE ȘI LAUDE ÎNSPRE RM. SĂRAT

În decembrie RER SUD a extins colectarea separată a deșeurilor și la asociațiile de proprietari din Rm. Sărat. Aproape opt mii de apartamente au fost incluse în proiect. Asta după ce sacul galben a fost implementat la casele din Rm. Sărat – însemnând aproximativ patru mii de râmniceni. Aceștia au fost lăudați de conducerea RER SUD Buzău.

„Disciplina râmnicenilor a fost una exemplară. E concluzia primelor luni de colectare separată a deșeurilor reciclabile în Rm. Sarat. Râmicenii ne-au oferit surpriza plăcută de a pune în sacii galbeni doar deșeuri reciclabile. Putem spune că buturuga mică a răsturnat carul mare. Referitor la Rm. Sărat mai anunțăm că în ultima săptămână din 2019, platformele din Rm. Sărat vor fi dotate și cu containere galbene. Pe acestea vor fi afișate informații necesare depozitării  corecte a deșeurilor reciclabile” – comunicat RER SUD Buzău.

Pogoanele vine la rând

RER SUD va începe anul 2019 cu acțiunea de extindere a sacului galben în orasul Pogoanele. În jur de 4000 de gospodarii vor fi vizitate de echipa de comunicare pentru informarea a localnicilor în privința colectării corecte a deșeurilor reciclabile. În total, în primăvara lui 2019 se va ajunge ca peste 70.000 de locuitori din județ să colecteze separat deșeurile reciclabile.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ce vrea să facă Toma cu apa ?CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.