Romașcanu, despre el, PSD Buzău și Neagu

Aseară, la Campus TV, Lucian Romașcanu a făcut prima declarație după nominalizarea ca viitor candidat PSD la președinția CJ Buzău.

„Pot să-l înțeleg pe domnul Neagu că după 20 de ani ca vicepreședinte și președinte la CJ Buzău a venit momentul să-și schimbe direcția politică în care acționează”.


„Îi mulțumesc domnului Neagu pentru tot ce a făcut în folosul județului Buzău și pentru modul în care m-a prezentat în Consiliul Politic Județean de astăzi”

„Domnul Neagu va fi pe un loc fruntaș pe listele PSD la alegerile parlamentare. Va merge și va reprezenta cu cinste jud. Buzău în parlament”

„Pentru mine n-a fost o decizie ușoară să-mi asum această candidatură după cele două mandate în Senat și cele două de ministru al Culturii. Le mulțumesc colegilor pentru încredere”


„Candidatura mea e la CJ Buzău e o onoare, dar și o normalitate, având poziția de președinte PSD pe județ”

„Sigur vom fi pe primul loc în județ, și asta nu e o aroganță. Obiectivul legat de alegeri e să fim prima organizație PSD ca rezultat la nivel național”

„Sper să justific încrederea pe care colegii din PSD mi-au acordat-o”


E clar, 99%, că Lucian Romașcanu va fi viitorul președinte al CJ Buzău. Așteptăm cu interes și programul cu proiectele pe care (și) le va propune în primul său mandat de șef administrativ al județului Buzău.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Romașcanu, despre el, PSD Buzău și Neagu

 • .Astia vor locul 1, fără sa spună ca suntem deja pe podium la sărăcie, ajutoare sociale, număr de bugetari. Si ce e rău de tot, o alta oferta mai buna din partea opoziției nu exista.

  Răspunde
 • Fereasca Dumnezeu !
  A venit timpul , ca Buzaul să se lepede de ciuma roșie si sa intre în normalitate !

  Răspunde
  • Să fie o manevră pt a obține imunitatea parlamentară? Întreb doar.

   Răspunde
 • Alegerile din 1975 – Au avut loc pe 9 martie şi Frontul Unităţii Socialiste a obţinut 99,77% din voturi. S-au prezentat la urne 99,96% dintre cei cu drept de vot.

  Alegerile din 1980 – A fost recordul de până atunci de participanţi la vot, 99,99%. Au avut loc pe 9 martie şi au fost câştigate, cu 98,52%, de către Frontul Democraţiei şi unităţii Socialiste.

  Alegerile din 1985 – Au fost ultimele alegeri legislative din România comunistă. Au avut loc pe 17 martie şi au fost câştigate de Frontul Democraţiei şi Unităţii Socialiste, cu 97,73%. Prezenţa la urne a fost de 99,9%.

  2024 …………..

  Răspunde
 • NUSTIU CARE TREABA DAR DACA NU MERGEM LA VOT IAR IES CEI ROSII ASA CA LA VOT OAMENI BUNI SI SA L TRIMITEM LA PENSIE PE DOMN PRIMAR

  Răspunde
 • Dupa 2 mandate de senator si 2 de ministru poate ca dl Romascanu ar trebui sa caute si un loc de munca , in afara politicii; cred ca se va descurca onorabil

  Răspunde
 • Este impresionant faptul ca domnul Lucian Romascanu a reusit sa castige increderea colegilor sai si sa fie nominalizat ca viitor candidat PSD la presedintia CJ Buzau. Dupa 20 de ani de serviciu dedicat in administratia judetului Buzau, este normal ca domnul Neagu sa isi schimbe directia politica. Personal, ii multumesc pentru tot ce a facut pentru judet si cum m-a sustinut in Consiliul Politic Judetean. Cu siguranta, va fi o prezenta importanta pe listele PSD la alegerile parlamentare si va reprezenta cu cinste judetul Buzau in parlament. Candidatura domnului Romascanu este o onoare pentru judet, dar si o normalitate avand in vedere pozitia sa de presedinte al PSD Buzau. Sunt convins ca PSD Buzau va obtine primul loc in judet, iar echipa condusa de Lucian Romascanu va realiza proiecte importante pentru dezvoltarea judetului. Asteptam cu interes programul si proiectele pe care le propune pentru primul sau mandat in fruntea administratiei judetului Buzau.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.