„Să sperăm că nu s-au ars”

În urmă cu câteva minute un fulger, urmat de un tunet asurzitor, s-a abătut asupra cartierului Unirii Sud, speriindu-i pe cetățenii aflați pe stradă ori cu geamurile deschise.

După câteva minute s-a observat că semafoarele de pe Bd. Unirii de la BIG și de la intersecția cu Ciucurete nu mai funcționează.

Prima ipoteză a fost că semafoarele au fost stricate de fulger, după modelul celor din intersecția mare din Bariera Ploiești.

În luna martie a acestui an tot în urma unui fulger semafoarele au fost stricate, iar reparația lor a durat aproape o săptămână.

„Da, am auzit și eu tunetul. Dar la mine în Micro III s-a auzit mai încet. Nu mai merg semafoarele ? Nasol. Sper să nu se fi ars. Vin imediat”, a declarat Marian Sima, specialistul în semafoare de la Urbis.

UPDATE

Semafoarele de la BIG și de la intersecția Bd. Unirii cu Ciucurete au fost reparate.

„Am avut noroc. Curentul trăsnetului s-a transmis prin fire și nu a lovit direct cutia automată a semaforului cum s-a întâmplat în primăvară. A sărit protecția și au fost protejate. Acum le-am dat drumul la loc, funcționează.  Când se va face Bd Unirii precum Calea Eroilor și vom îngropa firele nu va mai fi nicio problemă”, a comunicat Marian Sima.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Frustrare! Și huiduieli către ăia în negru  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Să sperăm că nu s-au ars”

  • O familie de prieteni care locuiesc la blocurile-turn de pe Bd. N. Bălcescu mi-au relatat că fulgerul și trăznetul din după amiaza de sîmbătă au deteriorat liftul blocului , prinzând locatarii nepregătiți…. Nici după 12 ore liftul n-a fost reparat, dar, se pare că este … veteranul lifturilor din Buzău , un lift-școală din 1965 care trebuia demult să fie … pensionat !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.