Se fac angajări din sursă externă la Poliție. Iată ce posturi sunt scoase la concurs la Buzău, dar și în țară

La nivel național, Poliția caută să angajeze din sursă externă nu mai puțin de 770 de oameni.

La nivelul IPJ Buzău se va organiza concurs pentru cinci posturi de ofițer și patru de agent.

Cei interesați trebuie să-și întocmească și să-și depună dosarele începând de mâine și până vineri 19 ianuarie la Clubul Polițiștilor.

Pentru că în aceste zile, după cazul polițistului pedofil, imaginea poliției nu este chiar cea mai favorabilă, specialiștii de la Resurse Umane au conceput și un text motivațional:

Citește și articolul: S-a spart în această dimineață! Iată primele fotografii din interior!

Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.  Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor. Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine. De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește – te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană.

Pentru posturile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău aflați detalii dând click aici:

https://www.bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

 Pentru posturile din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române aflați detalii dând click aici:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs  


Citește și articolul: Chiar dacă Gâdea se uita urât, Tudose l-a lăudat pe Ciolacu. Iată ce a spus aseară prim-ministrul despre buzoian

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.