Toma: „Doar 150! Să înțeleg că totuși au bani ?”

Într-o intervenție recentă la Campus TV, primarul C-tin Toma s-a arătat oarecum dezamăgit de eșecul uneia dintre inițiativele sale.

„Primăria Buzău a alocat 800 de mii de euro în acest an pentru ajutorarea celor mai săraci dintre buzoieni. În sensul în care cei cu venituri lunare sub 1250 de lei erau ajutați cu 7.000 de lei pentru a-și monta centrale pe gaz. Știți câți au aplicat la program ? Doar 150. Asta deși ulterior am ridicat ștacheta până la 1600 de lei”.

Primarul a încercat și o concluzie.

„Ce să înțeleg de aici ? Probabil că oamenii au totuși bani și nu se debranșează de la RAM din alte motive”.

Dacă acest program de subvenționare a debranșărilor nu a fost un succes, o mai mare priză la public a avut anunțul că RAM e în agonie și că societatea de termoficare urmează a-și închide porțile în următorii ani.

Se estimează că în 2019 s-au debranșat peste patru mii de apartamente, ceea ce înseamnă că R.A.M. a mai rămas doar cu ceva peste 5000 de locuințe, excluzând cartierul Micro XIV care funcționează de ani buni cu centrală și rețea proprie (și care are în jur de trei mii de abonați).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Toma: „Doar 150! Să înțeleg că totuși au bani ?”

 • Poate că au un pic peste pragul acela, dar multi au rate la banci, copii prin facultăți…etc… Nu au bani de centrale, și de asta sunt nevoiți să rămână la RAM

 • Foarte ciudat acest Domn Primar , vrea neaparat sa falimenteze RAM si e suparat ca nu poate mai repede ???

 • Chiar ii urez succes. Bine ati venit in clubul platitorilor pe bune 🙂

 • La ce cerinte sunt pentru intocmirea dosarului…cred si eu ca nu se inghesuie lumea.

 • Romanului trebuie să-i bagi și în traistă, cam asta e realitatea

 • Eu am făcut dosarul așa cum au cerut am făcut programare la o firmă am pus centrala, apoi au spus ” Ghinion „firma trebuia sa încheie un contract cu primăria

 • Ghinion. Trebuia sa te interesezi bine inainte. „Lasa ca merge si asa” nu prea mai sta in picioare…

 • Au bani, dar nu vor sa plateasca ce consuma, deaceea tin sa ramana la RAM, la pomana, doar nu or fi fraieri sa isi puna centrale si sa plateasca ce consuma atata timp cat primaria arunca cu saci de bani de pomana la ei in casa.
  Astia trebuie lasati in frig direct in iarna sa vedeti ce repede isi instaleaza singuri centrale daca le taie primaria pomana din bani publici. Cat timp pomana din bani publici merge fara numar si stau cu geamurile deschise toata iarna sa arunce caldura pe fereastra ca doar nu arunca banii lor pe fereastra, ci banii altora nu au motive sa isi schimbe obiceiul.

 • Pentru ion : Dom. ION cred ca exagerezi putin , 600 de lei pe luna ianuarie 2018 la RAM crezi ca e POMANA, si nu am subventie , platita de mine (desigur am renuntat tot blocul )

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.