Toma și-a impus omul la conducerea firmei de apă. Iată cine este


Primarul C-tin Toma a anunțat azi că Simona Săvulescu este noul director adjunct al Companiei de Apă.

Până zilele trecute Simona Săvulescu a lucrat în Primăria Buzău în funcția de consilier personal al primarului.

Printre alte atribuții, aceasta a fost mandatată de primar să coordoneze implementarea sistemului Kaizen în Palatul Comunal.

„Să zicem că am reușit un mic succes. Simona Săvulescu a fost numită director adjunct provizoriu la Compania de Apă. Luni, din câte știu, se va numi și un nou Consiliu de Administrație, e un concurs în desfășurare. Trebuie ca deciziile în această societate să fie luate în principal de Primăria Buzău, care este acționarul majoritar cu 75,86 %. Trebuie să înțeleagă și Tescaru că nu este firma lui, ci a comunității buzoiene. Și încă un argument, la faptul că Primăria Buzău ar trebui să decidă la Compania de Apă. Doar în municipiul Buzău și la Rm. Sărat se face profit. În restul orașelor și comunelor firma de apă merge în pierdere”, a spus Toma la finalul ședinței de Consiliu Local.

În concluzie, Simona Săvulescu îl va flanca de azi pe Ionel Tescaru, după ce fostul director adjunct Dumitru Cristea a ieșit la pensie.

E de văzut în perioada următoare dacă Tescaru va mai rămâne director plin sau va fi înlocuit de viitorul Consiliu de Administrație. Acestă structură va fi compusă din cinci membri, cine beneficiază de voturile a trei membri decide.

Exista și varianta ca Tescaru să încerce o împăcare cu Toma și să răspundă pozitiv măcar la unele din dorințele primarului.


Citește și articolul: Anunț surpriză făcut azi de primarul C-tin Toma. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Toma și-a impus omul la conducerea firmei de apă. Iată cine este

 • Un subiect ce se anunță a fi … ” gras ” – o pâine bună de mâncat atât pentru presa locală, analiști de … ocazie, alte … servicii (!) dar și pentru simplul băutor de apă rece de la izvoarele companiei de apă ! … E o mutare … șahistă !…

 • dar greuuuu se lasa tescaru el a crezut ca o sa stea pina oare la comp de apa la rotec nu a facut purici prea multi ca nu era pe mina lui mosia dar poate se duceee sa se duca odata ca avem cele mai mari preturii la apa

 • Asteptam ca femeia primarului sa scada pretul la apa, cum au promis.
  Dar tare imi e ca a fost doar o minciuna electorala si dupa ce se vad la putere in Compania de Apa vor creste pretul sa aiba ei bani multi.

 • Tocmai sunt într un proces penal pentru canalizare fără sa dispun de aceste servicii și o casa distrusă de o avarie în urma căreia mi au fost lăsată apa sub casă

 • Uraaaa ,o să plătim apa mai ieftin .Felicitări dlui Primar !

 • Nenea Tereacă
  Am solicitat (si nu doar eu)
  Sa faci un articol real cu pretul mc de apa din tara(raportat la calitate/pret)
  Nu stiu de ce,dar nu vrei
  Posibil sa fie rea intentie?
  Acum ca a pus pe cineva la COMPANIA DE APA,ai sanse mari (ca primarele care este el primar I de Buzau Donald Tom),sa te puna in locul lui Tescaru!
  Sau de ce nu,sa fie chiar el,conducator si la Compania de apa!ca doar timp de fb are in timpul programului!
  Am vrea sa ne scrii un articol,cu misteriosul trecut al acestei doamne!
  De unde si pana unde a ajuns acolo!
  Mafia din palatul comunal nu a mai avut loc?si s-a extins?

 • Un loc caldut pentru doamna Savulescu. Banuiesc ca a mostenit de la fostul adjunct si salariul de 10000+ lei.

  Sper doar sa faca ceva sa merite banii aia, spre exemplu imbunatatirea calitatii apei. De o reducere a tarifelor nu cred ca se pune problema pentru ca n-ar mai avea din ce sa plateasca salariile astronomice.

 • Aceeași directori Din Grup Romet care au implementat același program și au ratat punind lacât pe firma sau mutat la primărie oare domnișoară va reuși sa I umple sacul lui Toma

 • Pleaca ai nostri vin ai nostril ,dar ce credeati ca pe Toma il doare burta de populatie ,il durea burta sa-i de 100 mil omului sau , de azi apa nu o sa mai fie MURDARA ,sa vedem noi cum o sa raspunda Doamna Savulescu cand v-a fi apa murdara pentru ca accidente vor mai fi ,si sa vedem cui o sa mai arate Toma jumatatea de apa asa zis murdara . Deci de azi toate vor fi bune si frumoase.
  Si poate face cineva cu mine un pariu ca Toma o sa vina si la inaugurarea noului sediu ?????????? Si daca tot a venit in companie poate scapa Toma si de mana dreapata a lui Tescaru respectiv sefa de personal Cucu Luminita (PENSIONAR ) care are : cine a mai auzit un salariu mai mare ca un Director . Vom vedea ce o sa fie

 • Primarul nu face decat sa demonstreze pe zi ce trece ca el era furios pe diversi ca incaseaza salarii si comisioane grase din bani publici din simplul fapt ca aceia nu erau oamenii lui.
  Femeia primarului, Savulescu, o data cu functia va primi mai multi bani decat omul anterior ce ocupa acea functie. Ceea ce demonstreaza ca primarul e un smenar, cand isi pune oamenii lui in functii sa incaseze zeci de mii de lei, brusc nu mai e furios ca cei din acele functii incaseaza zeci de mii de lei salarii, ba chiar e bucuros si generos si arunca cu mai multi bani publici spre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.