Toma vrea să demoleze această casă. Iată cu ce îl încurcă pe primar

Această casă ar urma să fie demolată.

Construită în capătul străzii Primăverii, fără autorizațiile necesare, casa din imagine stă în calea unui proiect important al Primăriei Buzău.

Municipalitatea deține suprafețe importante de teren între digul râului Buzău și capătul zonei cunoscute de buzoieni drept la „in și cânepă”, după cum se poate observa din harta alăturată.

Ideea e ca aceste terenuri nefolosite să fie puse în valoare.

Primarul Toma urmărește să continue strada Primăverii, amenajând un drum peste câmp până la șoseaua de peste dig.

Realizând drumul și prelungind utilitățile, se va putea construi apoi de o parte și de alta, suprafețele de teren disponibile fiind generoase.

Proiectul primarului ar urma să se lege și de o viitoare amenajare a șoselei de peste dig.

În aceste zile, viceprim-ministrul Marcel Ciolacu urmărește să prindă Centura de Est a orașului Buzău de un proiect mai mare, în care se va construi și un pod peste Dunăre la Brăila.


Capătul străzii Primăverii

Dacă încercarea lui Ciolacu iese, atunci și Toma va da ghes să prelungească strada Primăverii. Iar casa din imaginea de mai sus stă fix pe viitorul drum.

În perspectivă, asfaltarea șoselei de peste dig și prelungirea străzii Primăverii ar putea contribui și la descongestionarea intersecției de la Carrefour, o parte din buzoieni putând accesa această rută pentru a ajunge la Mărăcineni.

Citește și articolul: Medic de la Spitalul CFR, deschis preluării urgențelor minore de la UPU! Iată declarația acestuia de azi!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

5 comentarii la „Toma vrea să demoleze această casă. Iată cu ce îl încurcă pe primar

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.