„Turai” jr. a julit BMW-ul. S-a oprit într-o mașină parcată

Accident oarecum ciudat în cartierul Mihai Viteazul la intersecția principalelor două străzi Aurel Vlaicu și Panait Moșoiu.

Deși intersecția este una foarte largă, iar traficul redus, un cetățean din cartier – când a luat curba cu al său BMW X6 dinspre Aurel Vlaicu – s-a oprit într-o mașină (Audi) parcată jumătate pe trotuar (pe Panait Moșoiu).

Conform localnicilor BMW-ul i-ar aparține lui „Turai”, un cetățean de etnie rromă din cartier.

„Da, e mașina mea, dar la volan a fost fiul meu. El are permis de puțin timp. A încurcat pedalele. În loc de frână a apăsat accelerația. Bine că n-a pățit nimeni nimic”, a explicat Turai senior.

Accidentul a avut loc ieri după-prânz

IPJ Buzău: „Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Conducătorul auto este posesesor de permis de conducere” – IPJ Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

8 comentarii la „„Turai” jr. a julit BMW-ul. S-a oprit într-o mașină parcată

 • BMFul in Haudili bre!

 • iese vinovat cel cu Audi, ca doar nu o iesi Turai ( care nu are permis) . Politistii au venit smeriti si vorbeau cu Turai cu : Ce ai facut Boss….lasa ca o rezolvam ….

  Cel cu Audi ii va repara si masina lui Turai pe RCA ca sa iasa mai bine toti, gasesc 5 martori ca Audi a dat cu spatele direct in BMW ( care stationa regulamentar )

 • Stire demna de Pulitzer

 • Auras, mai rămâne să ne anunți că o găină a născut pui vii şi ne întoarcem în anii ’90! Asta de evoluție! …..fii profesionist, ce dracu!…vorba regretatului Dinică!

 • Şi apropo! Mă așteptam ca prima stire de azi să fie despre meciul de handbal de azi de la Sala Sporturilor, care interesează o anumită categorie de persoane, şi nu despre Turai, cine o fi, care interesează o altă categorie! Asta dacă suntem profesioniști si dorim să ne respectăm! Îmi doresc mult să publici acest comentariu!!!

 • Şi uite, îți dau eu stirea…gratis! Părinții Cristinei Neagu, nişte oameni extrem de simpli şi modeşti, sunt din com. Amaru, jud. Buzău, au locuit acolo înainte de a se muta în București! Restul…contra cost☺!!!

 • Haoleu, iar facem vedete din tigani….
  CATRE PRESA DIN ROMANIA: incetati sa mai promovati sau sa creati stiri despre non-valori !!! Haideti sa trecem la urmatorul nivel: dle Auras Tereaca, un elev de la Hasdeu a ajuns anul trecut la Oxford ! Iata o stire pe care ar trebui sa o dezvolti intensiv, sa stie toti tinerii ca SE POATE SI ALTFEL DECAT CU BEMFE.
  Succes !

 • Domnule Catalin, poate că Turai senior este un sponsor al site-ului, ceea ce cu siguranta nu se intampla in situatia elevului de la Hasdeu de care vorbiti! Iar stirea este interesantă pentru ca tot poporul sa afle ca Turai junior si-a luat permis, o performanță peste admiterea la Oxford! În rest Auras, “să nu ne vindem țara”, mai ales că britanicii au trădat şi au ieșit din U.E.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.