ULTIMA ORĂ. Buzoian de 34 de ani, test pozitiv

Anunț îngrijorător pentru buzoieni.

Azi după-amiază, testul la coronavirus a ieșit pozitiv pentru un buzoian de 34 de ani (din Rm. Sărat) întors din Italia.

Acesta se afla de vineri într-o cameră din centrul de carantină înființat în mun. Buzău. După ce Institutul Matei Balș a anunțat azi rezultatul, bărbatul a fost preluat de izoletă și transferat la București.

Poate exista suspiciune de transmitere doar la prietena sa, alături de care ocupa o cameră din centru și cu care s-a întors din Italia.

Ceilalți buzoieni aflați în centrul de carantină, din celelalte camere, nu au intrat în contact cu aceștia.

Buzoienii întorși din Italia au fost repartizați în camere de DSP Buzău în funcție de cum au călătorit, în general pe familii. Sunt și camere cu câte un singur ocupant.

E al doilea buzoian care devine, oficial, gazdă pentru coronavirus după femeia de 73 de ani din Pârscov.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ. Buzoian de 34 de ani, test pozitiv

  • Dupa ce va trece nebunia asta idioata cei ce au fost bagati fortat in arest in aceeasi camera cu cei bolnavi si s-au imbolnavit din cauza autoritatilor idioate care au avut ideea idioata de a baga oameni la gramada ar trebui sa deschida procese statului si sa fie despagubiti regeste pentru ca au fost infectati de stat si le-au fost puse vietile in pericol intentionat prin masurile criminale luate de oamenii din conducerea autoritatilor de stat.
    Cum sa fii atat de idiot incat sa bagi la gramada toti oamenii intr-o camera si sa provoci astfel imbolnavirea tuturor?
    E criminala decizia asta si cei ce au facut asta vor trebui sa fie incadrati direct la tentativa de omor si chiar omor din culpa daca va muri vreunul din cei arestati in acele celule denumite in mod incorect „centre de carantina” cand in realitate sunt niste centre de arest inumane si criminale.

  • Tot nu închid granițele deștepții ăștia de la pnl?

  • Celor de… sus:

    Are si guvernul Orban sacul lui de belele, dar incercati sa va imaginati ca nu se intampla nimic in noiembrie, iar acum aveam guvernul beton – PM – dna Veorica Dancila, Interne – dna Carmen Dan, Sanatate – dna Sorina Pintea, plus restul pleiadei…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.